Cluj. Studii pentru metrou şi tren metropolitan. 10 milioane de euro licitație!  Viceprimarul Dan Tarcea: „După ce am reușit să facem această asocierea cu comunele limitrofe: Bonțida, Jucu, Apahida, Baciu, Florești și Gilău ne-am mișcat destul de repede și am lucrat în …”

Updated on aprilie 11, 2019 Lucrurile se mișcă rapid pentru metrou și tren metropolitan. După ce Primăria Cluj a semnat acordul cu primăriile Bonțida, Jucu, Apahida, Baciu, Florești și Gilău acum se prgăteşte licitaţia publică pentru studiul de prefezabilitate a metroului și studiul de fezabiltate pentru trenul metropolitan. Documentaţia a fost încărcată pe sistemul național de achiziții publice (SICAP) şi se află în evaluare.

Licitaţia publică prevede “Servicii de elaborare Studii de Pre-Fezabilitate, Fezabilitate, impact asupra mediului şi evaluarea strategică adecvată pentru obiectivul de investiţii „Tren Metropolitan Gilău – Floreşti – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu – Bonţida”- etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj: Magistrala I de Metrou şi Tren Metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea și a studiilor conexe viitoarelor obiective de investiții”. Valoarea contractului este estimată la suma de 46,440,000 lei, adică 9.771.706 euro.

Cluj. Studii pentru metrou şi tren metropolitan. 10 milioane de euro licitație!  Viceprimarul Dan Tarcea: „După ce am reușit să facem această asocierea cu comunele limitrofe: Bonțida, Jucu, Apahida, Baciu, Florești și Gilău ne-am mișcat destul de repede și am lucrat în ...” 1

Viceprimarul Dan Tarcea, la ZIUA LIVE: „După ce am reușit să facem această asocierea cu comunele limitrofe: Bonțida, Jucu, Apahida, Baciu, Florești și Gilău ne-am mișcat destul de repede și am lucrat în paralel timp în care am fost pregătiți cu caietul de sarcini și am putut să îl lansăm pentru realizarea studiilor de prefezabilitate pentru aceste proiecte. Am avut câteva întâlniri foarte reușite împreună cu ADRNV, prin care am reușit să găsim și canalele prin care să finanțăm aceste investiții.

Sper să putem accesa și din acest exercițiu financiar o bună sumă de bani, urmând ca majoritatea investițiilor să fie realizate din exercițiul financiar următor 2020 – 2027. Anunțul este pe SICAP, încă nu este publicat, este o solicitare pe SICAP, în următoarele zile va fi publicat pentru că trebuie ca cei de la SICAP să ne dea acordul ca să putem publica anunțul”.

error: Content is protected !!