Cluj. Bilete concert Enrique Iglesias. Cât costă

Updated on aprilie 18, 2019 Joi s-au pus în vânzare biletele pentru concertul pe care Enrique Iglesias îl va susține la Cluj, la sala BT Arena.

Toamna aceasta se anunță a fi pe ritmuri latino! Îndrăgitul cântăreț latino, Enrique Iglesias va ajunge pentru prima dată în orașul din inima Transilvaniei. Intrați repede pe calendar sau notați-vă în agendă data de 29 octombrie 2019, începând cu ora 20:00. Atunci va avea loc concertul lui Enrique Iglesias „All the hits LIVE”. Așteptatul eveniment va avea loc la BT Arena începând cu ora 20:00, anunță Eventim
Cluj. Bilete concert Enrique Iglesias. Cât costă 1

Starul latino își va încânta fanii cu cele mai cunoscute piese: „Bailamos”, “Rhythm Divine” , “Be With You”, „Duele El Corazon”, „ Subeme La Radio”, „El Baño”, „Move To Miami” sau „I Do not Dance (Without You)”, piese care deja sunt în toate topurile internaționale. Nu este deja o surpriză faptul că Enrique este un îndrăgit al publicului român și fanii artistului trebuie să se pregătească petru două ore în care vor avea parte de o atmosferă incendiară și un spectacol unic.

Enrique Iglesias este considerat unul dintre cei mai influenți cântăreți ai momentului și până în acest moment niciun alt artist pop nu a reușit să aibă atât de multe piese în topurile internaționale într-un timp atât de scurt. Enrique Iglesias provoacă senzație de fiecare dată când se află pe scenă, iar piesele sale sunt fredonate de zeci de mii de oamenii la fiecare concert.

Concertul de la Cluj face parte din turneul „All the hits LIVE” , spectacol gândit să impresioneze publicul din toate punctele de vedere. O serie de efecte speciale, lumini și proiecții vor face ca acest concert să fie o experiență greu de egalat pentru cei prezenți. Cu turneul „All the hits LIVE”, Enrique a susținut concerte în Praga, Budapesta, Ljubljana, Oslo, Atena, Copenhaga, Lisabona și Kiev urmând ca până la final de an să ajungă și în alte orașe importante.

Bilete la Enrique Iglesias se vând la Eventim.
VIP
De la 359,00 RON
Presale 10% discount
359,00 RON

Categoria 1
De la 269,00 RON

Categoria 2
De la 224,00 RON

Categoria 3
De la 179,00 RON

Categoria 4
De la 135,00 RON

error: Content is protected !!