Cluj. Alin: „Degeaba e semafor la Metro…pietonii tot cum vor ei trec…” Silviu: „Un șofer a vrut sa o lase pe o doamna sa treacă strada deși era rosu la semafor, doamna nu a trecut , el a înjurat-o…cei din spate l-au înjurat pe el ca stătea chiar daca era verde, na pățești …”

Updated on martie 22, 2019 Primăria Florești a pus în funcțiune semaforul de la trecerea de pietoni de la Metro pentru a reduce numărul de accidente. Însă semaforul nu este „văzut” de toți șoferii și pietonii.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Alin Felecan: „Degeaba e semafor la Metro…pietonii tot cum vor ei trec…”

Cluj. Alin: „Degeaba e semafor la Metro...pietonii tot cum vor ei trec...” Silviu: „Un șofer a vrut sa o lase pe o doamna sa treacă strada deși era rosu la semafor, doamna nu a trecut , el a înjurat-o...cei din spate l-au înjurat pe el ca stătea chiar daca era verde, na pățești ...” 1
(foto: Robert Kovacs‎)

Costan Silviu Ionut: „Un șofer a vrut sa o lase pe o doamna sa treacă strada deși era rosu la semafor, doamna nu a trecut , el a înjurat-o…cei din spate l-au înjurat pe el ca stătea chiar daca era verde, na pățești …”

Omu Cricku: Stau in zona si trec zilnic pe acolo ca si pieton. O sa mai fie accidente acolo, mai mult ca sigur deoarece mai dureaza pana o sa vada/obisnuiasca lumea (pietoni/soferi) cu semaforul functional.

Flavius Nicu: Este o doamna care efectiv trecea cu tupeu fara sa se uite daca vine ceva, si daca o claxona careva sau frana mai brusc, incepea sa strige la el. Cred ca e tare dezamagita ca au pus astia semafoare.. Dar uite ca i-au mai dat sperante de scandal cu galben intermitent

Alin Diana Muresan: Poate nu ai vazut, dar dimineata era galben intermitent semaforul. Ce ar trebui sa faca pietonul, sa astepte o vesnicie pana se termina traficul din Floresti ca sa treaca?
P. S. sunt sofer nu pieton!

Marius Adrian Tarta: acolo ii vina autoritatilor nu a soferilor trebuie pasarela sau pasaj subteran la 3 benzi pe sens ii greu sa traversezi la iesire din oras
Cosmin Alin: in calitate de sofer, imi pare rau, trebuie sa te contrazic! Legal, prima data e vina soferului, a pietonului si apoi a autoritatilor! Deoarece, autoritatile nu sunt acolo cand trece un pieton sau un vehicul! Sper sa ma fi facut inteles!

Bogdan Colceriu: Cel mai fain un echipaj de politie sa stea in zona cateodata si sa ia din permise si apoi se rezolva problema.
Melinda Moldovan: Treaba e simpla, este indicator ca se afla o trecere de pietoni, deci dragi soferi reduceti viteza si asigurativa. Voi dragi pietoni este trecere si aveti prioritate dar sunteti obligati sa va asigurati. Daca toti ati proceda cum trebuie nu ar mai fi atatea probleme.

error: Content is protected !!