(Last Updated On: September 13, 2018)

Primarul comunei Florești, Horia Sulea, a postat mai multe imagini cu viitoarea tribună a terenului de fotbal, dar și a parcului de joacă de pe locația fostului Poligon.

„Stiu, cand, cand, cand? Sper ca de Parcul de joaca sa se bucure copilasii cel tarziu din primavara, iar spectatori in tribune sa avem cam peste un an -15 luni.

Foto Cluj. Parc de joacă și tribune noi în Florești. Ce spune primarul Horia Sulea 1 Foto Cluj. Parc de joacă și tribune noi în Florești. Ce spune primarul Horia Sulea 2 Foto Cluj. Parc de joacă și tribune noi în Florești. Ce spune primarul Horia Sulea 3

Atata tot ca ma feresc de a da termene concrete, avand in vedere minunata birocratie ce ne macina, zecile de avize si negatii de avize, indolenta unora vis a vis de proiectele publice locale (cu cresa am stat pe SEAP sase luni, iar cu reabilitarea a 5 strazi doar sapte luni), ca sa nu mai vorbim de seriozitatea unor executanti (oare cum se poate ca scoala sa fie in chinurile facerii de azi maine 4 ani, iar cresa sa fie aproape de finalizare dupa 7 luni de la inceperea lucrarilor?!?!)

Foto Cluj. Parc de joacă și tribune noi în Florești. Ce spune primarul Horia Sulea 4 Foto Cluj. Parc de joacă și tribune noi în Florești. Ce spune primarul Horia Sulea 5 Foto Cluj. Parc de joacă și tribune noi în Florești. Ce spune primarul Horia Sulea 6 Foto Cluj. Parc de joacă și tribune noi în Florești. Ce spune primarul Horia Sulea 7

Da, proiectarea (ca si bugetarea, licitarea sau executia/santierul) e parte a unui proiect. Iar in urma proiectarii se nasc aceste randari.

Daca mai tineti minte, asa a inceput si gradinita de pe I Rusu. Si in foto aveti randarile si cladirea de care deja se bucura sute de copilasi”, a scris primarul pe Facebook.