Foto Cluj. Daniela Mureșan: „Niciodată nu mi s-a mai întâmplat să rămân impresionată de un local de la poarta acestuia. Adi Steak House se ascunde într-o căsuță veche, renovată, în cel mai liniștit cartier al Clujului. Nu vedeți numele restaurantului nicăieri, nu există reclame sau semne. Pur și simplu …”

Updated on septembrie 24, 2018 Cluj Napoca este cunoscut internațional pentru cafenelele și restaurantele din oraș, iar printre acestea se numără și Adi Steak House.

Pe Facebook, Daniela Mureșan a scris: „Niciodată nu mi s-a mai întâmplat să rămân impresionată de un local de la poarta acestuia. Adi Steak House se ascunde într-o căsuță veche, renovată, în cel mai liniștit cartier al Clujului. Nu vedeți numele restaurantului nicăieri, nu există reclame sau semne. Pur și simplu intrați într-o casă ca și cum ați fi prieteni vechi cu proprietarii și ați trecut pe la o cafea.

Foto Cluj. Daniela Mureșan: „Niciodată nu mi s-a mai întâmplat să rămân impresionată de un local de la poarta acestuia. Adi Steak House se ascunde într-o căsuță veche, renovată, în cel mai liniștit cartier al Clujului. Nu vedeți numele restaurantului nicăieri, nu există reclame sau semne. Pur și simplu ...” 1

(foto: Radu Cindrea)

La o primă vizită, impresia generală a fost de nota 9,9 din 10.
…..
»calitatea mâncării (pondere de 50%) am apreciat-o la 9,8: la aperitiv am optat pentru clasicul biftec tartar, care s-a ridicat la nivelul așteptărilor. La felul principal am ales amândoi Rib Eye Red Angus, care a fost servit corespunzător cu garnitură, salată și o selecție de săruri aromate, afumate și colorate care au potențat perfect gustul cărnii. Desertul a fost și el fenomenal.

Foto Cluj. Daniela Mureșan: „Niciodată nu mi s-a mai întâmplat să rămân impresionată de un local de la poarta acestuia. Adi Steak House se ascunde într-o căsuță veche, renovată, în cel mai liniștit cartier al Clujului. Nu vedeți numele restaurantului nicăieri, nu există reclame sau semne. Pur și simplu ...” 2

(foto: Ilies Simona)

Lava Cake-ul este de departe cel mai bun din Cluj, dar nici Apple Pie-ul nu m-a dezamagit deloc. Singurul motiv pentru care nota e 9,8 și nu 10 este că biftecul a fost servit picant de la bun început, fără să fiu întrebată cum îl prefer.

Foto Cluj. Daniela Mureșan: „Niciodată nu mi s-a mai întâmplat să rămân impresionată de un local de la poarta acestuia. Adi Steak House se ascunde într-o căsuță veche, renovată, în cel mai liniștit cartier al Clujului. Nu vedeți numele restaurantului nicăieri, nu există reclame sau semne. Pur și simplu ...” 3

(foto Alexandra Dinescu)

Cu toate acestea, nu vă imaginați că a fost lăsat în farfurie.

 

»serviciile (pondere de 40%) au fost impecabile. Am fost îndrumați prin meniu cu explicații și recomandări pentru fiecare fel de mâncare. Ne-am simțit foarte bine și nu ne-am confruntat niciodată cu sentimentul de neglijență sau de nepăsare.

Foto Cluj. Daniela Mureșan: „Niciodată nu mi s-a mai întâmplat să rămân impresionată de un local de la poarta acestuia. Adi Steak House se ascunde într-o căsuță veche, renovată, în cel mai liniștit cartier al Clujului. Nu vedeți numele restaurantului nicăieri, nu există reclame sau semne. Pur și simplu ...” 4

(foto: Ilies Simona)

»ambianța (pondere de 10%) a fost corespunzătoare. Muzica a fost suficient de intimă și nu a fost aglomerat. Ne-a impresionat și grădina special amenajată și pentru cei mai TBC-iști dintre noi, înconjurată de un gard verde care dă un sentiment relaxant de intimitate.
…..

Această cină nu a fost o masă, a fost o experiență, iar prețurile au fost direct proporționale cu standardul ridicat al mâncării. Ne vom întoarce cu plăcere la Adi Steak House, “hungry for more”.

Adresa:
Strada Andrei Mureşanu 5
Telefon 0758 038 668

error: Content is protected !!