Update. Militarul din Cluj, dispărut pe plajă, nu a fost găsit. „E a treia zi! Eu sunt disperată! Îmi caut soţul şi lumea îmi spune că…”

Updated on iunie 13, 2018 Salvamarii caută în continuare un copil și un militar din Cluj care au dispărut de pe plajă, în două evenimente separate.

Copilul dispărut duminică pe plaja de la Corbu nu a fost găsit , iar scafandrii mai au o persoană pe care trebuie să o găsească. Un militar a dispărut și el de duminică, în timp ce încerca să salveze un alt copil de la înec. Cel puțin așa cred colegii săi. Între timp, militarul a fost trecut absent nemotivat la unitate.

Update. Militarul din Cluj, dispărut pe plajă, nu a fost găsit. „E a treia zi! Eu sunt disperată! Îmi caut soţul şi lumea îmi spune că...” 1

Bărbatul, veteran din Afganistan şi Irak, ar fi făcut parte dintr-un grup care a intrat în apă ca să salveze un alt copil. Însă, nici colegii care au fost cu el pe plajă nu ştiu ce s-a întâmplat de fapt şi cum a dispărut acesta. „Niciun militar nu confirmă că l-a văzut intrând în apă”, spune lt. col. Mircea Leş, comandant de batalion. Pe nisip însă, colegii săi i-au găsit doar hainele și telefonul.

”M-a sunat colegul lui, a doua zi. Evident, când am auzit că Petrică a dispărut, am întrebat cum. Păi zice: ştii, eram pe plajă şi dintr-odată Petrică nu a mai fost. E a treia zi! Eu sunt disperată! Îmi caut soţul şi lumea îmi spune că a dispărut” a declarat soția militarului, la DIGI24, preluată de Libertatea.

Militarul era în permisie pentru câteva ore și a mers la plajă. Din apă s-a auzit strigătul unui copil, iar câţiva dintre colegii lui au intrat în apă să îl ajute. După câteva minute s-au întors la mal, de teamă să nu se înece şi ei. Când au ajuns pe plajă au găsit doar telefonul şi hainele colegului lor, pe nisip. Nici urmă de bărbat.

”Înseamnă că Petrică a sărit în apă să ajute copilul. Cine îmi cunoaşte bărbatul, ştie ce fel de om e şi ştie că ar fi sărit în ajutorul lui” crede soția lui.

Caporalul din Dej, Cluj, era detaşat până pe 15 iunie la Capul Midia, la un exerciţiu de instruire cu trageri de luptă.

error: Content is protected !!