Ștefania Stănilă eliminată de la Survivor All Stars. Suma mare de bani pe care o primește de la Pro TV pentru cele 17 săptămâni de concurs

Updated on mai 10, 2024 Ștefania Stănilă eliminată de la Survivor All Stars. Suma mare de bani pe care o primește de la Pro TV pentru cele 17 săptămâni de concurs 1

Ștefania Stănilă este o fostă gimnastă de performanță, cu un palmares impresionant de medalii și premii. A fost colegă cu nume sonore din gimnastică românească, precum Sandra Izbașa și Larisa Iordache. Cariera sa a fost întreruptă după Campionatele Mondiale din 2014, dar experiența Survivor All Stars a demonstrat din nou spiritul de luptă și perseverență al sportivei.

După eliminarea sa surprinzătoare din Survivor All Stars, pe 9 mai 2024, Ștefania Stănilă a mărturisit: “Sunt copleșită de emoții și nu pot să cred că am plecat. Îmi doream enorm să rămân, dar eram conștientă că era o perioadă dificilă pentru noi, Faimoșii, și era clar că unul dintre noi va fi eliminat. Am încredere în TJ și știu că are o misiune grea, dar nu imposibilă. Va duce mai departe steagul Faimoșilor. Mult succes, TJ!“, a declarat ea, citată de playtech.ro.

Participarea la Survivor All Stars i-a adus Ștefaniei Stănilă un premiu substanțial. Concurenții primesc câte 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Având în vedere că a stat 17 săptămâni, ea va primi un cec de 51.000 de euro.

Ștefania Stănilă are 27 de ani și s-a născut în Aninoasa, Hunedoara. Aceasta a reprezentat cu mândrie Lotul Național al României, devenind campioană europeană în concursul pe echipe în 2014 și obținând medalia de aur.
Palmaresul său cuprinde medalia de bronz pe echipe și medalia de argint la sărituri în 2012, iar în 2014, a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Aninoasa.

Ștefania a absolvit Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor din București, apoi a continuat studiile de master la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca, specializându-se în sport și performanță motrică în gimnastică.

Deși s-a bucurat de succes, Ștefania Stănilă s-a retras din competiții după Campionatele Mondiale din 2014. Până să ajungă la Survivor All Stars, a lucrat ca antrenoare de gimnastică artistică într-un club sportiv din Cluj-Napoca.

„(…) Am crescut destul de greu, eu am plecat la 6 ani de acasă, am stat departe de părinți. Când aveam 9 ani, tatăl meu a murit. El a fost motivația să continui cu sportul”, a povestit Ștefania Stănilă înainte de prima emisiune Survivor All Stars de la Pro TV.

error: Content is protected !!