(Foto) Ferrari de 600.000 de euro făcut praf pe drumul dintre Cluj și Turda

Updated on mai 10, 2024 (Foto) Ferrari de 600.000 de euro făcut praf pe drumul dintre Cluj și Turda 1

Un grav eveniment rutier produs joi, 9 mai, în localitatea Copăceni, între Turda și Cluj, s-a soldat cu rănirea a două persoane. Un singur autoturism a fost implicat în acest accident, fiind vorba despre un Ferrari.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Copăceni. În accident a fost implicat un singur autoturism, însă din fericire nu au existat victime încarcerate.

Doi bărbați, conștienți și cooperanți, au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD”, a informat ISU Cluj.

(Foto) Ferrari de 600.000 de euro făcut praf pe drumul dintre Cluj și Turda 2

Ferrari-ul distrus între Cluj și Turda costă nou 600.000 de euro si 300.000 de euro la mâna a doua și era condus de un milionar din Mureș, care venea la Cluj-Napoca la un eveniment privat de la Chios, informează clujenii.ro

Șoferul trebuia să ajungă la Cluj la ora 18.30 și gonea ca un nebun pe drumul național. Conform unor apropiați, mașina a intrat în acvaplanare și s-a făcut praf. Bolidul extrem de fragil s-a rupt în bucăți. Practic, cei care nu cunosc fenomenul, mașina a ajuns pe o porțiunea de drum pe care băltea apa și, din cauza vitezei, a patinat pur și simplu, roțile nu au mai putut să frânze.

(Foto) Ferrari de 600.000 de euro făcut praf pe drumul dintre Cluj și Turda 3 (Foto) Ferrari de 600.000 de euro făcut praf pe drumul dintre Cluj și Turda 4

error: Content is protected !!