Clujenii sunt așteptați și în acest an “La plăcinte înainte”, sărbătoarea plăcintelor și a motocicliștilor

Updated on mai 10, 2024 Clujenii sunt așteptați și în acest an “La plăcinte înainte”, sărbătoarea plăcintelor și a motocicliștilor 1

Clujenii sunt așteptați sâmbătă, 11 mai, “La plăcinte înainte”, sărbătoarea plăcintelor și a motocicliștilor. Evenimentul are loc în satul Văleni, comună Manastireni, începând cu ora 15:30.

„Toți motociclistii clujenii sunt așteptați sâmbătă asta 11 mai 2024 La plăcinte înainte, sărbătoarea plăcintelor și a motocicliștilor. Muzică live, călărie, teste motociclete, concert iar la final, fetele satului vor alege și premia cea mai frumoasă motocicletă.
Evenimentul este la a doua editie si își da startul în Cluj Napoca, cu ocazia împlinirii a 7000 membri pe grupul asociației Comunitatea Moto Cluj”, potrivit Asociației Comunitatea Moto Cluj.

Sute de motocicliști vor pleca de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr 41 (zona Cora) la ora 12:00 și vor face un tur cu destinația sat Văleni, comuna Răchițele

„Fiecare motociclist și pasager AJUNS ÎN PARADA la Văleni, pe lângă un lemn pentru cric, va primi un ticket în baza căruia va avea inclusă plăcinta caldă! Oricine dorește, poate rămâne peste noapte în propriul cort deoarece a doua zi, duminică 12 mai, placintăria Stan și Bran organizează un show de muzică populară.

Toți vizitatorii vor primi gratuit stikere tematice, vor putea face fotografii memorabile și admira exemplare de motociclete rare care și-au anunțat deja prezența!

Ca și la celelalte evenimente CMC, locul și evenimentul este family and pet friendly așadar puteți să vă invitați prietenii sau familia cu copiii și animalele de companie. Accesul va fi gratuit și pentru ei”, au transmis organizatorii.

Pe lângă plăcinte si mancare foarte bună, sunteți așteptați cu tot felul de activități, printre care:

-Călărie
-Muzică live si dj
-Teste motociclete
-Expozitie de motociclete
-Ceaun
-Muzica Live, dj si formații:

Desperado
Take Five Band
Rebel Yell Billy Idol Tribute Band
Si altele

Fetele satului vor alege cea mai frumoasă motocicleta si o vor premia.

error: Content is protected !!