Foto Cluj. Doru Oprea: „Eu pariez pe Cluj Napoca. Hai să vedem care va fi primul oraș ce se va scutura de pesedism anul acesta la fel ca Timișoara în dec 1989…”

Updated on iunie 20, 2018 Peste 5,000 de clujeni au ieșit în stradă marți seara după ce PSD a votat modificări la Codul de Procedură Penală în favoarea infractorilor. Reprezentanţii grupului „Umbrela Anticorupţie Cluj” au făcut apel la clujeni să iasă în stradă în fiecare seară.

 

Doru Oprea: „Hai să vedem care va fi primul oraș ce se va scutura de pesedism anul acesta la fel ca Timișoara în dec 1989. Eu pariez pe Cluj Napoca”.

Foto Cluj. Doru Oprea: „Eu pariez pe Cluj Napoca. Hai să vedem care va fi primul oraș ce se va scutura de pesedism anul acesta la fel ca Timișoara în dec 1989...” 1 Foto Cluj. Doru Oprea: „Eu pariez pe Cluj Napoca. Hai să vedem care va fi primul oraș ce se va scutura de pesedism anul acesta la fel ca Timișoara în dec 1989...” 2 Foto Cluj. Doru Oprea: „Eu pariez pe Cluj Napoca. Hai să vedem care va fi primul oraș ce se va scutura de pesedism anul acesta la fel ca Timișoara în dec 1989...” 3 Foto Cluj. Doru Oprea: „Eu pariez pe Cluj Napoca. Hai să vedem care va fi primul oraș ce se va scutura de pesedism anul acesta la fel ca Timișoara în dec 1989...” 4 Foto Cluj. Doru Oprea: „Eu pariez pe Cluj Napoca. Hai să vedem care va fi primul oraș ce se va scutura de pesedism anul acesta la fel ca Timișoara în dec 1989...” 5 Foto Cluj. Doru Oprea: „Eu pariez pe Cluj Napoca. Hai să vedem care va fi primul oraș ce se va scutura de pesedism anul acesta la fel ca Timișoara în dec 1989...” 6

(foto: Ovidiu T. Vereș)

Uniunea Salvați România – USR:  PSD pune în pericol siguranța oamenilor! Odată ce modificările Codului de Procedură Penală vor fi puse în aplicare, România va deveni raiul infractorilor. Noul Cod protejează penalii în loc să protejeze victimele.
Foto Cluj. Doru Oprea: „Eu pariez pe Cluj Napoca. Hai să vedem care va fi primul oraș ce se va scutura de pesedism anul acesta la fel ca Timișoara în dec 1989...” 7
Revenim cu detalii!
error: Content is protected !!