Cluj: Gigi Becali l-a sunat pe Dan Petrescu după CFR-FCSB. „Da, băi, eu sunt bărbat şi te sun. Băi, Dane, eu nu …”

Updated on martie 22, 2018 Patronul celor de la FCSB a declarat că l-a sunat pe Dan Petrescu după meciul direct de duminică.

“În momentul ăsta, eşti cel mai bun antrenor din România. Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. I-am spus că vine la Steaua oricând, dar nu acum. I-am zis că, dacă vine, nu are voie să înjure jucătorii.

Cluj: Gigi Becali l-a sunat pe Dan Petrescu după CFR-FCSB. „Da, băi, eu sunt bărbat şi te sun. Băi, Dane, eu nu ...” 1

L-am sunat şi i-am zis ‘Da, băi, eu sunt bărbat şi te sun. Băi, Dane, eu nu am nicio problemă cu tine, tu ai zis că pleci din România, că nu e bună România, că nu ştiu ce. Pe mine România, aşa cum e, m-a făcut milionar! Cine te pune să vii, de ce n-ai stat în străinătate? Eu nu te-am jignit cu nimic. Tu nu trebuie să înjuri arbitrii, să te ştie de frică.

Imaginea ta e atât de puternică, jos pălăria că ţi-ai creat-o, tu eşti numărul 1 la CFR Cluj’. Mi-a zis că nu-i înjură, că-i ceartă. Iar eu i-am zis că de aia avem un război cu el acum, până la final, că-i ceartă pe arbitri. În ziua meciului l-am sunat, că l-am văzut la televizor că a vorbit despre mine”, a spus Gigi Becali, la DigiSport.

error: Content is protected !!