Cluj: „Domnule Emil Boc, Tocmai am citit de fetița de 2 ani accidentată pe strada Eugen Ionescu … vreau să sesizez 3 lucruri legat de zona Ionescu”:

Updated on martie 15, 2018 Luni, o fetiță de aproape doi ani a fost călcată de o autoutilitară. Potrivit martorilor, fata se afla pe tricicletă și ar fi căzut pe șosea.

Pe platforma domnuleprimar.ro, Ciprian i-a scris lui Emil Boc: „Tocmai am citit de fetita de 2 ani accidentata pe strada Eugen Ionescu, nu stiu detalii, dar vreau sa sesizez 3 lucruri legat de zona Ionescu:

Cluj: „Domnule Emil Boc, Tocmai am citit de fetița de 2 ani accidentată pe strada Eugen Ionescu ... vreau să sesizez 3 lucruri legat de zona Ionescu”: 1

1. Pe strazile George Bacovia si Sergiu Celibidache circula multe masini, unele care duc copii la scoala Waldorf altele ale celor care locuiesc in zona. Unii soferi circula cu o viteza mult prea mare pentru zona respectiva. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca dintr-o curte le-ar fugi in fata un copil. Va rog sa montati pe aceste strazi indicatoare cu limitare de viteza. De praguri de sol nu poate fi vorba deoarece nu sunt asfaltate…

2. Pe strada Eugen Ionescu de la intersectia cu strada Lunii pana sus in Faget pe o distana de 2km nu este marcata nici o trecere de pietoni!!!

3. Pe strada Lunii s-a reasfaltat in toamna, trecerile de pietoni au ramas semnalizate doar prin semnele pe stalp fara nici un marcaj pe asfaltat (de ex la intersectia Lunii – Eugen Ionescu), trebuie sa treci pe acolo cu mare atentie ca sa nu fii luat pe capota.
Cu speranta de mai bine”

error: Content is protected !!