(Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți, unul în stare gravă

Updated on octombrie 5, 2017 Doi pietoni au fost loviți joi după-amiază în Cluj. Unul, grav, în față la Cluj Arena, altul pe trecere Calea Turzii dupa Lukoil pe urcare.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujBogdan Bogdan a scris: „Accident cu victima in fata la Cluj Arena, statia de tramvai, sensul spre Baritiu. Evitati si circulati cu grija! Pieton lovit de mașină”

Costescu Gabriel Tiberiu: Stadion accident grav

(Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți, unul în stare gravă 1

Szabo Levente Prea multe mașini circulă cu viteză ridicată, prea mulți pietoni au impresia că trecerea de pietoni înseamnă prioritate, deci nu se asigură deloc. Tragedia este când doi de ăștia se întâlnesc…

Lujerdean Vasile Florin Si mai sunt si cei care vb la telefon si trec fara sa se uite stanga dreapta ca doar au prioritate. Ar trebui interzis vb la telef cand treci pe trecere

(foto: Alexandrina Bora)

(Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți, unul în stare gravă 2

Mureșan Bogdan Eu am evitat acum 15 minute un pieton la limită. Mama lor de treceri de pietoni, bine că nu le-o pus direct peste rondou…

Toto pe grupul Info Trafic jud Cluj, Zsolt Toth a postat o fotografie cu mesajul: „Pieton lovit pe trecere Calea Turzii dupa Lukoil pe urcare”

(Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți, unul în stare gravă 3

Arpy Török

(Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți, unul în stare gravă 4

Dan Andrei Galea Nu înțeleg de ce nu amendează poliția pe cei parcați chiar lângă trecerea de pietoni. De multe ori nu vezi pe urcare dacă vrea să treacă cineva din dreapta, mai ales dacă e un suv sau o dubă parcată. Poliția stă cu radarul mai sus pe Calea Turzii.

Alin Sandor Trecerea de pietoni de la intersecția Turzii-Miko Imre e mereu “călărită ” de o mașină. Vizibilitate 0. Asta nu te îndreptățește să mergi la MIG-ul pe Calea Turzii. Uneori imi e frica sa las pietonii sa treacă din cauza Schumacherilor care vin pe cealaltă bandă.

Dan Andrei Galea Trec pe acolo in fiecare dimineata, sunt masini parcate. E o trecere ciudata aia, eu merg foarte atent. Mai sunt cateva treceri foarte periculoase in Cluj, pe strada Bucuresti unde e Miele, pe 1 Decembrie este una langa parc unde se parcheaza foarte prost si clasica trecere de pe Dorobantilor, langa parking.

(foto: Csergezán Tamás Róbert)

(Foto) Accidente Cluj: Doi pietoni loviți, unul în stare gravă 5

Alin Bartos bine ar fi ca pietonul sa se asigure ca a fost observat de catre conducatorul auto, asta in cazul incare tine la sanatatea lui, nu vorbiti la telefon, nu ascultati muzica in casti, treceti normal, nici prea repede nici prea incet, doamne fereste, puteti ajunge intr-un scaun cu rotile sau si mai rau, poate sa-l condamne pe sofer, asta nu o sa va stearga sechelele

error: Content is protected !!