Video Cluj: Razie a Poliției în miez de noapte printre amatorii de liniuțe

Updated on septembrie 23, 2017 O razie organizată de polițiștii rutieri în Cluj s-a încheiat cu 31 de amenzi în doar trei ore și jumătate. Acțiunea a avut loc joi noaptea spre vineri, între orele 23.30 – 03.00 și au participat polițiști rutieri din cadrul poliției municipiului Cluj-Napoca împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român.

Acțiunea poliției a avut loc pe arterele principale  din oraș, Calea Dorobanților și Bulevardul 21 Decembrie 1989, preferate de cei care fac întreceri cu mașina, informează citynews.ro

Video Cluj: Razie a Poliției în miez de noapte printre amatorii de liniuțe 1

Au fost controlate 168 autovehicule, iar pentru abaterile constatate polițiștii au dat 31 de amenzi în valoare de peste 13.000 de lei, precum și 24 puncte penalizare.

Principalele abateri pentru care s-au dat amenzi au vizat defecțiuni la sistemul de frânare, evacuarea gazelor, folii pe geamurile portierelor neconforme, anvelope uzate sau neconforme.

Vezi video aici:

De asemenea, atât în baza neregulilor constate, cât şi pentru a-i determina pe conducătorii auto să conştientizeze posibilele pericole la care se expun atunci când nu îşi iau toate măsurile de prevenire, poliţiştii clujeni au reţinut două permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

 

error: Content is protected !!