Cluj: Un șobolan la plimbare printr-un restaurant din centrul orașului. Vezi ce spune conducerea localului:

Updated on februarie 12, 2016 Situație jenantă pentru restaurantul Toulouse din centrul orașului. Un șoblan se plimba fără nicio problemă prin salon. Cluj: Un șobolan la plimbare printr-un restaurant din centrul orașului. Vezi ce spune conducerea localului: 1Catalin Vlad a postat pe Facebook pozele și un comentariu: „Incredibil! Ia priviti cum se plimba sobolanii in unul dintre cele mai cautate localuri din Cluj”.

Conducerea restaurantului a reacționat cu un mesaj pe Facebook. Cluj: Un șobolan la plimbare printr-un restaurant din centrul orașului. Vezi ce spune conducerea localului: 2 Toulouse Cafe-Brasserie: Un rozator a devenit vedeta dupa ce a fost surprins incercand sa serveasca masa la unul dintre cele mai bune restaurante din Cluj – la Toulouse!

12705346_1097862410245506_2692683152004916959_n 12744468_1097862296912184_3237342632555851858_n

Din fericire, nu a trecut si pe la bucatarie! Da, stim, nu e de glumit – astea sunt chestii serioase si trebuie tratate cu maxima grija! Asa am si facut! Doar ca asta s-a intamplat cu vreo patru luni in urma, cand in ciuda masurilor noastre de protectie si a deratizarilor la zi, acest musafir nepoftit s-a strecurat cumva aparent printr-o gura de aerisire in restaurant. Am inchis restaurantul imediat dupa ce vizitatorul nostru a fost ochit si am facut nu doar o noua deratizare, cu acte in regula, dar am montat si plase de sarma in spatele tuturor gurilor de aerisire. Fiind primul vizitator de felul acesta in cei 6 ani de cand exista Toulouse, am fost surprinsi sa vedem ca ne-a scapat ceva in “sistemul de aparare”, dar oricat de neplacuta era situatia, ne-am ocupat de problema si am rezolvat-o .

[ads2]

Asa incat stati linistiti, putem raporta ca niciun rozator nu a mai fost vazut incercand sa ia masa la Toulouse!

Se pare insa ca primii care l-au vazut pe instrusul de acum 4 luni au fost niste clienti – care ne-au si sesizat imediat si carora le multumim – insa fotografiile facute de catre ei atunci au inceput sa-si faca aparitia prin diverse locuri fara precizarile legate de data realizarii lor. Dupa cum se vede si intr-una dintre fotografii, apar niste vinuri care nu mai fac parte de ceva vreme din meniul Toulouse 🙂

Fiti pe pace, la Toulouse lucrurile sunt in regula, iar daca apare ceva neprevazut, luam imediat masurile necesare pentru a ne asigura ca va punem la dispozitie servicii excelente, asa cum o facem de atatia ani!
Va asteptam!
PS. Multumim presei si pentru dreptul la replica!

error: Content is protected !!