Cluj: Vezi ce chirii ”astronomice” cer clujenii si florestenii pe perioada Untold Festival

Updated on iulie 10, 2015 Untold Festival, evenimentul anului din Cluj Napoca, le va aduce clujenilor nu doar cateva zile de distracție ci și posibile venituri suplimentare.

Prețurile practicate de clujenii care își închiriează apartamentele cu ocazia acestui eveniment sunt cu mult peste valoarea pieții.

Spre exemplu, un apartament de 2 camere, de pe strada Fabricii, destinat ”persoanelor mai puțin pretențioase”, este închiriat cu 1200 de lei pe perioada evenimentului, anunță citynews.ro

În schimb chiria pentru un apartament cu o cameră, de 37 mp, cu balcon, canapea extensibila, situat în Mărăști, ajunge la 1800 de lei, la fel ca și în cazul unuia de pe strada Frunzișului. Pentru un apartament la curte, cu 2 camere, în Dâmbul Rotund, un clujean cere 2000 de lei.

”Situat la 3km de punctul 0 al orasului. Din acest punct accesul se face foarte usor urmand un bulevard cu 4 benzi neaglomerat. Aproape de mijlocacele de transport urbane si metropolitane sau 15 lei TAXI pana in zona zero”, este descrierea făcută clienților.

Pe strada Plopilor, chiria pentru un apartament cu două dormitoare este de 2900 de lei. Acesta are două balcoane și este echipat complet (frigider, mașină de spălat, aragaz, internet), după cum precizează proprietarul. Prețul crește simțitor odată cu numărul de camere disponibile. Astfel, un apartament de 100 mp, cu 3 dormitoare și bucatarie complet utilata, de pe Calea Mănăștur, este închiriat cu 4000 de lei.

Pretențioșii care vor să petreacă o săptămână la Cluj pot opta pentru un apartament cu 3 camere, de pe strada Ploiești, având la dispoziție, garaj, 2 băi, aer condiționat, sistem Home Cinema. Totul în schimbul a 5800 de lei, preț în care este inclusă și preluarea de la aeroport.

În Florești, un apartament de pe strada Someșului, aflat ”la 15 minute de locația festivalului…cu mijloacele de transport în comun”, este închiriat cu 2000 de lei. O locuință cu 3 camere, aflat pe strada Șesul de Sus, într-o zonă ”cu aer curat”, costă tot 2000 de lei, cu mențiunea că este ”mobilat complet și are super-condiții”.

error: Content is protected !!