Cluj: 5 Idei de decoratiuni care vor invita primavara in casa ta de la Riviera Luxury Residence

Updated on aprilie 16, 2015 Ca anotimp al renasterii si al noilor inceputuri, primavara este mai mult decat o stare a naturii. Este un moment propice sa-ti evaluezi si imbunatatesti viata de zi cu zi, de la relatiile profesionale si personale pana la casa si gradina.

Achizitionarea unei noi locuinte iti ofera tocmai acesta posibilitate de a face ceva pentru tine, pentru confortul si bunastarea personala. Noi am adunat cateva idei despre cum poti sa aduci primavara in casa si cum sa inviti sentimente frumoase in caminul tau cu elemente de decor.

1. Imbraca peretii in haine noi

Cand incepi decorarea unui apartament nou si nu beneficiezi de serviciile unei firme de design, de multe ori e mai intelept sa pornesti la drum cu pereti albi. Acestia sunt mai usor de personalizat si potrivit cu celelalte elemente de decor decat peretii colorati.

Tapet-in-bucatarie

Sa nu crezi ca peretii albi sunt banali…acestia pot fi revigorati cu cateva tablouri, rame foto cu familia ta sau locuri pe care le-ati vizitat, mesaje positive sau chiar stickere decorative.

Living-room-in-culori-calde-via-wohnidee.wunderweib.de_

Unul dintre peretii unei camere poate fi imbracat intr-un tapet cu motive florale sau culori pastelate si casa va capata o nota primavarateca.

Tapet-primavaratec

2. Sarbatoreste primavara cu elemente florale

Plantele in ghiveci si florile naturale pot aduce acel strop de culoare si caldura care sa-ti transforme locuinta intr-un adevarat camin. Orhideele sunt o optiune buna cand doresti sa introduci primavara alaturi de un simbol al elegantei si delicatetei.

Orhidee-papucul-doamnei

In dormitor, o vaza cu fori va completa perfect un decor pastelat.

Dormitor-pastelat-via-wohnidee.wunderweib.de_

3. Da viata noua unor obiecte vechi

Obiectele vintage sau cele pe care le-ai adaptat unor noi scopuri, DIY, vor ajuta la crearea unui mediu deosebit si primitor in acelasi timp. O valiza veche care serveste acum ca ghiveci pentru flori, o cutie de lapte care s-a transformat in masuta de cafea sau o rama foto care acum iti gazduieste colectia de bijuterii pot fi adevarate embleme ale unui nou inceput.

Suport-bijuterii

4. Bucura-te de mesele in familie

Mesele in familie vor capata o savoare speciala daca veti folosi la gatit chiar plante aromatice din gradina voastra interioara. Busuiocul, rozmarinul, patrunjelul, mararul sau chiar oregano pot creste frumos in ghivece in casa ta.

Ierburi-de-gatit-in-bucatarie

5. Transforma terasa intr-o oaza relaxanta

Balconul sau terasa apartamentului iti pot oferi acea doza de liniste si pace de care ai nevoie la sfarsitul unei zile solicitante de munca.

Balcon-aranjat

Apartamentele ansamblului Riviera ofera privelisti panoramice iar daca adaugi si un strop de vitalitate cu niste plante verzi, un sezolng confortabil si un cocktail revigorant, serile vor deveni un prilej de rasfat.

Balcon-viu

Riviera Luxury Residence este un ansamblu de apartamente de lux cu 2, 3 si 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 45 si 156 mp.
Riviera beneficiaza de o pozitionare excelenta in cartierul Gheorgheni, in apropiere de centrul orasului Cluj-Napoca si in imediata vecinatate a Parcului Tineretului si lacului Gheorgheni.

error: Content is protected !!