(Foto) Cluj Arena: Noi imagini cu pregătirile UNTOLD. Și cu scena principală

Updated on august 2, 2017 Ediția Untold din 2017 se anunță deja de excepție, judecând după energia depusă de organizatori astăzi.

Pe Facebook, Pop Marius a adăugat fotografii cu mesajul:  Ultimele pregătiri pt Untold”

(Foto) Cluj Arena: Noi imagini cu pregătirile UNTOLD. Și cu scena principală 1

(Foto) Cluj Arena: Noi imagini cu pregătirile UNTOLD. Și cu scena principală 2

După procesul de check-in, fiecare participant la festival care îndeplinește condițiile de check-in va primi o brățară de acces cu chip (având sistemul de plată integrat) cu care poate achiziționa produsele și serviciile disponibile în cadrul festivalului. Dacă au realizat procesul de check-in online, pot folosi funcția de încărcare a banilor Top-UP accesând butonul dedicat de pe pagina web https://topup.in-town.ro/web urmând pașii indicați, începând din 28.07.2017.

Cu brățara de festival se asigură și accesul și plata în perimetrul evenimentului. Doar cu brățara de festival (cu chip integrat) se pot achiziționa produse în interiorul festivalului, plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant fiind interzisă. Brățara poate fi încărcată la unul din cele 70 de puncte de încărcare (Cash Point) din cadrul UNTOLD.

(Foto) Cluj Arena: Noi imagini cu pregătirile UNTOLD. Și cu scena principală 3 (Foto) Cluj Arena: Noi imagini cu pregătirile UNTOLD. Și cu scena principală 4

Din cele 70 de Cash Points pregătite de organizatori, o parte care vor funcționa non-stop. Brățara se poate încărca cu orice sumă, iar festivalierii vor putea retrage ceea ce nu au cheltuit pe toata perioada festivalului, oricând în cele patru zile, dar nu mai târziu de finele festivalului.

(Foto) Cluj Arena: Noi imagini cu pregătirile UNTOLD. Și cu scena principală 5 (Foto) Cluj Arena: Noi imagini cu pregătirile UNTOLD. Și cu scena principală 6 (Foto) Cluj Arena: Noi imagini cu pregătirile UNTOLD. Și cu scena principală 7 (Foto) Cluj Arena: Noi imagini cu pregătirile UNTOLD. Și cu scena principală 8

Festivalierii își vor putea retrage banii de pe brățara doar până pe 7 august 2017, ora 10.00 a.m, de la punctele Cash Points din festival.

error: Content is protected !!