(Video) „Mă mut în Cluj! Până şi câinii mei vor fi mai fericiți!” … „Nu pot sa nu admir ce face Clujul … Nici nu stiam ca poate exista asa ceva”

Updated on iunie 8, 2017 Primăria Cluj a anunțat pe Facebook că a înființat noi spații de joacă pentru animalele de companie. Emil Boc a postat un video pe rețeaua de socializare foarte apreciat de locuitori din Pitești, Suceava

Ramona Leonida din Constanta: Nu pot sa nu admir ce face Clujul si cum isi promoveaza primarul realizarile. Ati auzit de spatii de joaca pentru caini in Constanta? Nici nu stiam ca poate exista asa ceva.

(Video) „Mă mut în Cluj! Până şi câinii mei vor fi mai fericiți!” ... „Nu pot sa nu admir ce face Clujul ... Nici nu stiam ca poate exista asa ceva” 1

In Cluj sunt mai multe.. si nu sunt parcuri cu care suntem toti obisnuiti… alea sunt separat. La noi s-a construit bloc langa bloc, orice urma de spatiu verde e parcare… Invatam si FACEM si noi ceva?

Ioana DenisaIn timp ce in Pitesti abia avem 2 parcuri amenajate ,,corespunzător”, încă mulți maidanezi și poate, poate dai si de ceva umbra de copac pe strada, in Cluj…. oare orașul asta chiar e in România ? (Video) „Mă mut în Cluj! Până şi câinii mei vor fi mai fericiți!” ... „Nu pot sa nu admir ce face Clujul ... Nici nu stiam ca poate exista asa ceva” 2😅

Cristian Chihaia : Asta ca tot zice primarili edilul nr.1 al Sucevei ca trebuie mărita, fie taxa pe salubritate ca la Cluj. Vedeți voi vreo diferența???

Nesculescu Andrei , Suceava: Mă mut în Cluj! Până şi câinii mei vor fi mai fericiți!

Vezi aici Video:

Noile spații de joacă sunt amplasate în Mănăștur (B-dul 1 Decembrie 1918), Zorilor (str. Gheorghe Dima), Mărăști (Centru: Cetățuie)

error: Content is protected !!