(Video) Accident Cluj: Bătrân de 87 de ani SPULBERAT când trecea strada

Updated on februarie 27, 2017 Un bărbat de 87 de ani a fost spulberat  de o mașină în timp ce trecea strada prin loc nepermis la Podul Ira.  În acea zonă, spun polițiștii, au loc numeroase accidente pentru că pietonii preferă să treaca strada imedit după ce se terimină separatoarele de benzi, în loc să mearga la trecerea de pietoni.

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 87 de ani, din Dângău Mare, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii când a fost lovit cu mașina de un șofer de 20 de ani din județul Hunedoara, informează citynews.ro.

(Video) Accident Cluj: Bătrân de 87 de ani SPULBERAT când trecea strada 1

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Carmen Jucan, pietonul a fost rănit și transportat de urgență la UPU. Nici el și nici șoferul nu consumaseră băuturi alcoolice.

Zona este una periculoasă, unde au loc multe accidente. Mulți pietoni preferă să treacă strada imediat după ce se termină separatoarele pentru benzile de circulație. Acestea sunt destul de înalte, iar vizibilitatea șoferilor în zonă este redusă.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujBalazs Andrei a scris: Foarte periculos locul acela, multi trec ilegal!

(Video) Accident Cluj: Bătrân de 87 de ani SPULBERAT când trecea strada 2

Foldvari Ioan Daniel: daca luam din punct de vedere pietonala pe o raza de 1 km de la Dora pana la Panemar nu exista nici o trecere .Si mai alex ca e si statie si mai sunt si magazine mari acolo .Adevarat de acolo mergi 350 de m si este trecere da..

Cirebea Ovidiu Cu o pasarelă sar evita accidentele

Vezi aici Video postat de City News pe youtube.com:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!