Cluj: Explozie la închiriatul locuințelor la UNTOLD! 1,000 de euro un apartament pentru câteva zile. Vezi aici alte prețuri:

Updated on iulie 28, 2016 Untold se dovedește o afacere bună pentru toate domeniile. De exemplu, în sectorul imobiliar, proprietarii de apartamente cer chiar 1,000 de euro pe perioada festivalului. Având în vedere că vin numeroși străini cu bani, prețul poate fi chiar mic pentru ei.

Dacă pe grupurile de închirieri de pe rețeaua de socializare Facebook prețurile ajung la 100 euro pentru cele patru zile pentru una sau două persoane, pe olx.ro suma poate ajunge până la 1000 euro, informeaVocea Transilvaniei. Asta pentru una sau mai multe persoane, fiind acceptate chiar și grupurile. Totuși, unii proprietari sunt dispuși la negocieri.

13716235_543887852480075_5961689958110335736_n

Pe pagina “Chirie Cluj-Napoca” există o multitudine de anunțuri de închiriere pentru perioada festivalului. Însă, ca reper, vom aminti cele mai recente dintre acestea.

“Chirie 1 camera (1/2 pers) UNTOLD 100 euro, 450 lei. Dau in chirie o camera intr-un apartament cu 2 camere in Zorilor, Str. Padurii pt perioada festivalului Untold. Canapeaua este extensibila si pot dormi chiar si 2 persoane”, precizează un clujean.

Un alt clujean închiriază o garsonieră de 19 mp în cartierul Mărăști cu 180 de euro pentru cele patru zile, un altul, oferă un apartament cu o cameră în Gruia pentru 1100 lei.

“Ofer spre inchiriere apartament cu o camera situat in cartierul Gruia la aproximativ 10-12 min de mers pe jos pana la intrarea in festival/Cluj Arena. Apartamentul este complet mobilat si utilat (WiFI, masina de spalat, frigider, cuptor cu microunde, aragaz) compus din 1 camera + balcon, baie, hol si bucatarie (unde mai este o canapea extensibila). De asemenea dispune de parcare in fata blocului, magazin alimentar in imediata apropiere(100m distanta) si statie de autobuz/taxi. Mai multe detalii la telefon”, se precizează în anunț.

PREȚURI PIPERATE PE OLX

Pe olx.ro prețurile sunt ceva mai mari, deoarece multe dintre anunțuri vizează apartamente cu mai multe camere. Din acest motiv este posibil ca proprietarii să fie dispuși la mici negocieri. Ba mai mult, unii chiar oferă o zi bonus după terminarea festivalului, pentru odihna si relaxare.

“Inchiriez un apartament cu 3 camere mari, decomandate, mobilat si utilat complet si modern, cu lcd-uri in toate cele 3 camere si care poate gazdui 3-4 cupluri, avand in dotare pat matrimonial, canapele ext si paturi individuale. Apartamentul este situat la cca 8-10 min de locul de desfasurare al festivalului, are parcare si este situat la 2-3 minute de stații de autobuz, troleu si tramvai, dar si de banci, supermarketuri, strand si piscina olimpica, etc. Se inchiriaza pe perioada festivalului, plus o zi bonus, pentru odihna si relaxare”, anunță proprietarul care cere 1000 euro.

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume.

În 2015 festivalul s-a bucurat de prezența a peste 240.000 de festivalieri, iar pentru ediția din acest an se preconizează că numărul acestora va depăși 300.000.

error: Content is protected !!