Video Cluj. Update. Incendiu Câmpia Turzii. Pagube de milioane de euro. „Este cea mai mare investiție care se făcea în parcul industrial aparținând primăriei municipiului. Investiția se ridică undeva la peste șapte milioane de euro. Se lucra la ea de așa manieră încât …”

Updated on decembrie 12, 2019 Hala industrială din Câmpia Turzii, ce a fost cuprinsă de flăcări în această dimineață, nu era încă inaugurată. Pagubele provocate de incendiu se ridică la câteva milioane de euro.

”Din păcate, pentru noi nu este bună dimineața. Sunt în acest moment la fața locului. Este un moment extrem de nefericit pentru municipiul nostru.

 

Este cea mai mare investiție care se făcea în parcul industrial aparținând primăriei municipiului. Investiția se ridică undeva la peste șapte milioane de euro. Se lucra la ea de așa manieră încât în luna mai să fie inaugurată. Este o firmă românească, cu capital german.

Din păcate, după ceea ce s-a întâmplat astăzi nu știu dacă se va mai putea continua investiția. Aveau toate autorizațiile necesare. Construcția halei a început anul trecut”, a declarat Dorin Lojigan, primarul localității Câmpia Turzii, citat de dcnews.ro.

”Populația a fost înștiințată prin sistemul RO-ALERT și de asemenea noi am înștiințat prin alarmele sonore”, a mai precizat primarul.

Flăcările au distrus o hală pe o suprafață de aproximativ 4.000 de metri pătrați. Mai multe echipaje de pompieri s-au luptat câteva ore pentru stingerea incendiului.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!