Foto Cluj. Nou protest anti-praf în Florești. Alin Vlașin, către primarul Șulea: „Mergeți pe varianta simplă și asfaltați de urgență acest drum așa cum e, fără să vă mai complicați cu lărgiri, exproprieri, așa cum ați făcut si cu drumul de ocolire pe partea de Nord”

Updated on noiembrie 5, 2019 Duminică a avut loc un nou protest anti-praf în Florești, str. Răzoare. Locuitorii din zonă au o cerință simplă: asfaltarea drumului pentru reducerea cantității de praf industriale înghițită de cei din zonă.

Către Horia Petru Sulea, primarul celei mai mari comune din România, întrucât vedem ca toții că, acum, după 7 ani de când ați demarat lucrările la Drumul de ocolire Sud, v-ați demonstrat incompetența în splendoarea ei, ați reușit performanța să cheltuiți mii de euro din bugetul comunei pe mimarea unui proiect, vă propun două variante:

Foto Cluj. Nou protest anti-praf în Florești. Alin Vlașin, către primarul Șulea: „Mergeți pe varianta simplă și asfaltați de urgență acest drum așa cum e, fără să vă mai complicați cu lărgiri, exproprieri, așa cum ați făcut si cu drumul de ocolire pe partea de Nord” 1 Foto Cluj. Nou protest anti-praf în Florești. Alin Vlașin, către primarul Șulea: „Mergeți pe varianta simplă și asfaltați de urgență acest drum așa cum e, fără să vă mai complicați cu lărgiri, exproprieri, așa cum ați făcut si cu drumul de ocolire pe partea de Nord” 2 Foto Cluj. Nou protest anti-praf în Florești. Alin Vlașin, către primarul Șulea: „Mergeți pe varianta simplă și asfaltați de urgență acest drum așa cum e, fără să vă mai complicați cu lărgiri, exproprieri, așa cum ați făcut si cu drumul de ocolire pe partea de Nord” 3 Foto Cluj. Nou protest anti-praf în Florești. Alin Vlașin, către primarul Șulea: „Mergeți pe varianta simplă și asfaltați de urgență acest drum așa cum e, fără să vă mai complicați cu lărgiri, exproprieri, așa cum ați făcut si cu drumul de ocolire pe partea de Nord” 4

1. Vă dați urgent demisia și lăsați pe altcineva capabil să gestioneze complexitatea unui asemenea obiectiv
2. Mergeți pe varianta simplă și asfaltați de urgență acest drum așa cum e, fără să vă mai complicați cu lărgiri, exproprieri, așa cum ați făcut si cu drumul de ocolire pe partea de Nord.
Semnat, Alin Vlașin.

În Brașov, locuitorii din cartierul Tractorul, blocurile noi, s-au luptat aproape un an până când primăria s-a decis să le asfalteze drumul plin de praf.

Foto Cluj. Nou protest anti-praf în Florești. Alin Vlașin, către primarul Șulea: „Mergeți pe varianta simplă și asfaltați de urgență acest drum așa cum e, fără să vă mai complicați cu lărgiri, exproprieri, așa cum ați făcut si cu drumul de ocolire pe partea de Nord” 5
Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!