Foto Cluj. La întrecere cu Emil Boc. Dorin Popa: „L-am întrecut si încă nu oricum! La APROAPE un minut distanta! Având in vedere diferența de vârstă, cred ca tot el a ieșit învingător si de aceasta data, dar totuși sunt pregătit sa îngrop securea războiului (de care el nici nu știe 😄)”

Updated on septembrie 22, 2019 2000 de clujeni au alergat la Crosul Companiilor (6 km), eveniment care a avut loc astăzi, de Ziua Mondială fără mașini.

La crosul de astăzi a participat și primarul Emil Boc:„ Am marcat astfel ultima zi a săptămânii mobilității din acest an, a cărei tematică principală a fost mersul pe jos. Perioada 16-22 septembrie este dedicată, la nivelul întregii Uniuni Europene, mobilității și mijloacelor de transport alternative.

Municipalitatea clujeană a realizat investiții semnificative pentru creșterea calității sistemului public de transport în comun, prin achiziționarea de vehicule noi, la cele mai înalte standarde din domeniu și prin susținerea unor politici publice precum: autobuze școlare cu circuit închis, benzi dedicate pentru transportul în comun sau gratuități la transport pentru diverse categorii de persoane.

Foto Cluj. La întrecere cu Emil Boc. Dorin Popa: „L-am întrecut si încă nu oricum! La APROAPE un minut distanta! Având in vedere diferența de vârstă, cred ca tot el a ieșit învingător si de aceasta data, dar totuși sunt pregătit sa îngrop securea războiului (de care el nici nu știe 😄)” 1 Foto Cluj. La întrecere cu Emil Boc. Dorin Popa: „L-am întrecut si încă nu oricum! La APROAPE un minut distanta! Având in vedere diferența de vârstă, cred ca tot el a ieșit învingător si de aceasta data, dar totuși sunt pregătit sa îngrop securea războiului (de care el nici nu știe 😄)” 2

Vă încurajez să mergeți cât mai mult posibil pe jos, atât pentru sănătatea dumneavoastră, cât și pentru cea a mediului înconjurător!”

Foto Cluj. La întrecere cu Emil Boc. Dorin Popa: „L-am întrecut si încă nu oricum! La APROAPE un minut distanta! Având in vedere diferența de vârstă, cred ca tot el a ieșit învingător si de aceasta data, dar totuși sunt pregătit sa îngrop securea războiului (de care el nici nu știe 😄)” 3 Foto Cluj. La întrecere cu Emil Boc. Dorin Popa: „L-am întrecut si încă nu oricum! La APROAPE un minut distanta! Având in vedere diferența de vârstă, cred ca tot el a ieșit învingător si de aceasta data, dar totuși sunt pregătit sa îngrop securea războiului (de care el nici nu știe 😄)” 4

Dorin Pop a scris pe Facebook: „Acum vreo 7-8 ani am participat la prima mea competitie de alergat, competitie pentru care nu eram tare pregatit, dar macar aveam entuziasm. Pe parcursul cursei m-a intrecut primarul Clujului, dl Emil Boc care era clar ca mai facuse asta si se descurca admirabil. Mi-am zis ca il voi depasi spre final, dar n-am reusit sa il mai ajung.

Au urmat niste promisiuni solemne ca asa ceva nu se va mai intampla si m-am pus pe treaba. Un an mai tarziu, eram pregatit de batalie, dar dl primar nu a participat la cursa aceea. Totusi, parca nu eram pe deplin multumit.

Fast forward pana in 2019, eu iar nepregatit, iar el de data aceasta prezent. L-am observat doar la final, dar m-am uitat sa vad ce timp a scos.
L-am întrecut si încă nu oricum! La APROAPE un minut distanta! In sfârșit mi-am atins obiectivul care nu-mi mai dădea pace de atâția ani, sa trec linia de sosire înaintea sa !

Foto Cluj. La întrecere cu Emil Boc. Dorin Popa: „L-am întrecut si încă nu oricum! La APROAPE un minut distanta! Având in vedere diferența de vârstă, cred ca tot el a ieșit învingător si de aceasta data, dar totuși sunt pregătit sa îngrop securea războiului (de care el nici nu știe 😄)” 5 Foto Cluj. La întrecere cu Emil Boc. Dorin Popa: „L-am întrecut si încă nu oricum! La APROAPE un minut distanta! Având in vedere diferența de vârstă, cred ca tot el a ieșit învingător si de aceasta data, dar totuși sunt pregătit sa îngrop securea războiului (de care el nici nu știe 😄)” 6

Având in vedere diferența de vârstă, cred ca tot el a ieșit învingător si de aceasta data, dar totuși sunt pregătit sa îngrop securea războiului (de care el nici nu știe 😄).

Multumesc tuturor pentru sustinere, acum trebuie sa imi gasesc alta motivatie”.

error: Content is protected !!