Foto Cluj. Blocaje în trafic. Ionela: „Domnule primar Șulea, te invitam in fiecare dimineata sa-ti lasi copilul la scoala noua din Floresti, apoi sa ajungi in Cluj sa-ti lasi celalalt copil la scoala speciala pe Aviator Badescu si sa fii si la serviciu pana la ora 9… Oare cum …”

Updated on septembrie 16, 2019 Șoferii sunt din nou supărați pentru că stau blocați în trafic spre Cluj. Multe blocuri, foarte multe autoturisme mult prea puține drumuri.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Stefan Kelemen a scris: „Oasului 1.5 km”
Foto Cluj. Blocaje în trafic. Ionela: „Domnule primar Șulea, te invitam in fiecare dimineata sa-ti lasi copilul la scoala noua din Floresti, apoi sa ajungi in Cluj sa-ti lasi celalalt copil la scoala speciala pe Aviator Badescu si sa fii si la serviciu pana la ora 9... Oare cum ...” 1

Attila Horvath: „Pornit 7:40 Coloana din Suceagu către Cluj. In 15 min am ajuns in Baciu. De aici alta distracție. Mulțumim”
Foto Cluj. Blocaje în trafic. Ionela: „Domnule primar Șulea, te invitam in fiecare dimineata sa-ti lasi copilul la scoala noua din Floresti, apoi sa ajungi in Cluj sa-ti lasi celalalt copil la scoala speciala pe Aviator Badescu si sa fii si la serviciu pana la ora 9... Oare cum ...” 2

Marius Stan: „Multumim primare ca v-ati batut joc de inca o zona a Florestiului. Consecintele dezvoltarii de proiecte imobiliare cu nemiluita fara infrastructura. Pe langa cei care ne chinuim zilnic sa iesim din aceasta zona si ne riscam viata mergand pe stradute fara trotuare, inguste si fara vizibilitate atat pentru pietoni cat si pentru soferi, urmeaza sa ni se alature inca vreo 500 de masini zilnic, ca doar ati autorizat constructii cu nemiluita. Si toti se inghesuie pe o straduta de 4,5 m, fara trotuare. Am ajuns la statutul de favela. Administratie performanta si responsabilitate fata de cetateni nu sunt concepte cunoscute in primaria Floresti”.
Foto Cluj. Blocaje în trafic. Ionela: „Domnule primar Șulea, te invitam in fiecare dimineata sa-ti lasi copilul la scoala noua din Floresti, apoi sa ajungi in Cluj sa-ti lasi celalalt copil la scoala speciala pe Aviator Badescu si sa fii si la serviciu pana la ora 9... Oare cum ...” 3

Pe grupul de Facebook Traiesc in Floresti – Cluj, Ionela Matei a scris: „Domnule primar Șulea, te invitam in fiecare dimineata sa-ti lasi copilul la scoala noua din Floresti, apoi sa ajungi in Cluj sa-ti lasi celalalt copil la scoala speciala pe Aviator Badescu si sa fii si la serviciu pana la ora 9… Oare cum ai gandit acest proiect?!? Aaaa…sau ganditul nu mai e la moda pentru dumneata?!? Ai paralizat tot traficul, deja imposibil, pentru “cea mai mare comuna europeana”! Daca ai avea un strop de demnitate, ai lasa locul liber… ”

error: Content is protected !!