Ciprian Deac, despre Națională: „Jucătorii români sunt campioni la scuze. E vina noastră …E clar că lumea, din ce a văzut, din ce a auzit, nu e foarte încântată şi e normal, dar ar fi bine să fie alături de echipa naţională, pentru că noi, jucătorii…”

Updated on septembrie 13, 2019 Ciprian Deac a avut o reacți dură după meciurile de la naționala României. Mijlocașul a explicat de ce jucătorii sunt de vină pentru situația grea în care se află naționala.

”Dacă noi, jucătorii, nu credem, atunci lumea din jurul nostru de ce să mai creadă? Este important că noi credem, e important că suntem la mâna noastră şi totul depinde doar de noi.

Ciprian Deac, despre Națională: „Jucătorii români sunt campioni la scuze. E vina noastră ...E clar că lumea, din ce a văzut, din ce a auzit, nu e foarte încântată şi e normal, dar ar fi bine să fie alături de echipa naţională, pentru că noi, jucătorii...” 1

E clar că lumea, din ce a văzut, din ce a auzit, nu e foarte încântată şi e normal, dar ar fi bine să fie alături de echipa naţională, pentru că noi, jucătorii, suntem acolo, vrem şi încercăm să dăm totul pe teren.

E clar că am întâlnit un adversar foarte puternic. Nu vreau să caut scuze, pentru că noi, jucătorii români, suntem campioni la scuze şi găsim tot timpul, dar cred că ar fi bine să vedem realitatea şi să ne vedem exact limitele. Toată lumea dă în selecţioner, dar eu zic să ne uităm şi la jucători.

Eu cred că vina este a noastră, nu a selecţionerului”, a spus Deac, la revenirea la Cluj, citat de digisport.ro.

România a pierdut meciul cu Spania, 2-1, și a bătut Malta cu 1-0, în meciurile preliminare pentru Campionatul European din 2020.

error: Content is protected !!