Video Cluj. A fost prins suporterul care i-a dat cu scaunul în cap jandarmului de pe Cluj Arena

Updated on iunie 11, 2019 Suporterul Universității Cluj care a aruncat cu un scaun în capul unui jandarm a fost identificat de polițiștii clujeni.

Agresorul jandarmului este un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Florești, informează gsp.ro.

Video Cluj. A fost prins suporterul care i-a dat cu scaunul în cap jandarmului de pe Cluj Arena 1

„Imediat după incident, poliţiştii au întreprins activităţi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi au întocmit documente de constatare.

Iniţial, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracţiunii de ultraj; ulterior cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, cercetările continuând pentru comiterea infracţiunii de ultraj sub forma tentativei la infracţiunea de omor”, se arată într-un comunicat al Poliției Cluj.

În prelungirile partidei tur de la barajul pentru Liga 1 dintre U Cluj și Hermannstadt, scor 0-2, un suporter a intrat pe teren, fiind ulterior evacuat de stewarzi.

Vezi video aici:

În tot acest timp, alți ultrași ai clujenilor au pătruns pe pista stadionului Cluj Arena, iar din peluză un al suporter a aruncat cu un scaun direct în capul jandarmului, care a fost umplut de sânge.

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!