Cluj. FELICITĂRI! Prin decret prezidențial, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a fost distins cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical

Updated on aprilie 7, 2019 Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj anunță că a primit din partea Administrației Prezidențiale Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca: „Avem astăzi dublu motiv de sărbătoare! Prin decret prezidențial, alături de alte spitale din țară, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a fost distins cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical.

Cluj. FELICITĂRI! Prin decret prezidențial, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a fost distins cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical 1

Pentru noi, această distincție ne dovedește că ne aflăm pe un drum bun, pentru a ne atinge obiectivul: acela de a oferi servicii medicale moderne pentru toți pacienții noștri. Ne continuăm de astăzi proiectele, onorând tradiția lumii medicale clujene.

Le mulțumim tuturor celor care, prin efortul și dedicația pe care le depun în munca lor, au făcut posibilă primirea acestei distincții”.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a unor instituții din domeniul medical.

Astfel, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical, Președintele României a conferit:

Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Mare Ofiţer Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca.
Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Spitalului Municipal de Urgenţă Moineşti, Bacău.

Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, Institutului Clinic Fundeni Bucureşti, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa, Spitalului Municipal Orşova.

error: Content is protected !!