Cluj. Alina: „Domnule primar, Emil Boc, noi cu cei care avem copii mici si mergem cu cărucioare ne riscam viata mereu pentru ca nu avem loc pe trotuare din cauza mașinilor parcate neregulamentar, acum cu noul sens giratoriu ne înjură șoferii de numai pentru ca noi …”

Updated on martie 12, 2019 O clujeancă îi atrage atenția primarului Emil Boc în legătură cu o problemă, din păcate, comună în Cluj Napoca. Lipsa locurilor de parcare îi determină pe șoferi să își lase mașinile unde pot, în special pe trotuare, astfel că acestea blochează accesul pietonilor, în special al părinților cu cărucioare.

Alina B. a scris pe Facebook: „Domnule primar, as vrea sa va comunic cateva lucruri in legatura cu mașinile parcate pe trotuar, locuiesc pe str.Fericirii, strada le care nu prea sunt locuri de parcare, drept dovadă șoferii parchează pe unde le taie capul( pe trotuare).

Cluj. Alina: „Domnule primar, Emil Boc, noi cu cei care avem copii mici si mergem cu cărucioare ne riscam viata mereu pentru ca nu avem loc pe trotuare din cauza mașinilor parcate neregulamentar, acum cu noul sens giratoriu ne înjură șoferii de numai pentru ca noi ...” 1

Problema este următoarea noi cu cei care avem copii mici si mergem cu cărucioare ne riscam viata mereu pt ca nu avem loc pe trotuare din cauza mașinilor parcate neregulamentar, acum cu noul sens giratoriu ne înjură șoferii de numai pt ca noi mergem pe carosabil pt ca pe trotuare nu avem loc de mașini.

V-am ruga sa se ia masuri pt ca zilnic ne riscam viata din cauza șoferilor care nu au deloc bun simt sa lase putin loc de trecere pe trotuar, drept dovadă va atașeze cateva poze, va multumesc si sper sa luati ceva măsuri!”

error: Content is protected !!