Cluj. Stefan: „După doar 50 de minute de zbor pana la Cluj (un oraș tot din România dar nu ai zice), am constatat cu placere ca aici taximetristul iți deschide ușa mașinii si nu pornește motorul pana nu-si pune centura de siguranță si pornește aparatul de taxat. Pentru o distanță similara cu hoția din București aici la Cluj te costa oficial doar …”

Updated on februarie 15, 2019 Taximetriștii protestează împotriva UBER la fel cum protestau birjarii împotriva taximetriștilor acum 100 de ani. Taximetriștii, ca și birjarii de atunci, nu au o imagine prea bună. Există și excepții.

„ Nu cerem bani, nu cerem nimic altceva decât să se respecte legea. Sunt peste 100.000 de persoane neautorizate care funcţionează în România, iar UBER ,Taxi Fy, Bla Bla Car şi Clever Go circulă fără probleme, dau comenzi, încasează bani, sfidând legislaţia pentru Transporturi şi taximetrie, pe care noi o respectăm”, a declarat Vasile Ştefănescu, preşedintele COTAR, potrivit Stirile Pro tv.

Cluj. Stefan: „După doar 50 de minute de zbor pana la Cluj (un oraș tot din România dar nu ai zice), am constatat cu placere ca aici taximetristul iți deschide ușa mașinii si nu pornește motorul pana nu-si pune centura de siguranță si pornește aparatul de taxat. Pentru o distanță similara cu hoția din București aici la Cluj te costa oficial doar ...” 1

Pe Facebook, Gheorghe Stefan a scris: „Pentru ca in precedenta postare scrisa in aeroportul Otopeni v-am povestit de comportamentul taximetristului din București, tâlhar la drumul mare, după doar 50 de minute de zbor pana la Cluj (un oraș tot din România dar nu ai zice), am constatat cu placere ca aici taximetristul iți deschide ușa mașinii si nu pornește motorul pana nu-si pune centura de siguranță si pornește aparatul de taxat.

Pentru o distanță similara cu hoția din București aici la Cluj te costa oficial doar 25 de lei.
Ma întreb de ce oare Bucureștiul este Capitala României? Doar pentru ca este mai mare? Mai murdar? Sau pentru hoția si șmecheria întâlnită pretutindeni in București, vorba proverbului “ pestele de la cap se împute”!

error: Content is protected !!