Cluj. Andreea Talmazan: „Nimeni nu e perfect. Nici măcar Emil Boc…Dar Boc face un lucru mare, pentru care eu îl admir: Dă jos politica din „palatul de cleștar” și se apropie de oameni. Oamenii aceia care…”

Updated on februarie 12, 2019

Emil Boc respinge acuzațiile că a plătit din banii primăriei deplasarea suporterilor la meciul de Fed Cup România-Cehia, de la Ostrava, pe bani publici.

“În urma apariției unor afirmații nefondate și pentru corecta informare a opiniei publice, municipalitatea face următoarele precizări: costurile de deplasare ale participanților din cadrul Primăriei Cluj-Napoca la meciul de tenis Cehia – România, eveniment care s-a desfășurat la Ostrava, au fost suportate de către aceștia personal (autocar, cazare, masă)”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Cluj-Napoca prezentat de Ziua de Cluj.

 Cluj. Andreea Talmazan: „Nimeni nu e perfect. Nici măcar Emil Boc...Dar Boc face un lucru mare, pentru care eu îl admir: Dă jos politica din „palatul de cleștar” și se apropie de oameni. Oamenii aceia care...” 1

Pe Facebook, Andreea Talmazan a scris: „Nimeni nu e perfect. Nici măcar Boc.
A fost premier în plină criză economică mondială. E primarul unuia dintre cele mai mari municipii din România. Mulți au multe să îi reproșeze. Cred că nu ajunge un A0 pentru câte ar avea de scris.

Dar Boc face un lucru mare, pentru care eu îl admir: Dă jos politica din „palatul de cleștar” și se apropie de oameni. Oamenii aceia care vor ține minte că nu a făcut un eveniment pentru el cu Simona Halep, ci a făcut evenimente pentru întreaga echipă națională de tenis a României și pentru fanii ei. După cum știm cu toții, evenimentele nasoale le uităm.

Dar modul în care ne face cineva să ne simțim, va dăinui o viață.
Iar Emil Boc, pe mine cel puțin, mă face să mă simt încrezătoare și cu speranță, și parte din ceva foarte, foarte mișto: fanii României!
Respect, Emil Boc!”

error: Content is protected !!