Camila Marţian: „Mă simt mai bine la Cluj-Napoca” O instructoare de zumba din Brazilia, apariție de senzație la „Chefi la cuţite”! Diferența față de Brazilia

Updated on noiembrie 13, 2018 Camila Marţian, un instructor de zumba originar din Brazilia, care își desfășoară activitatea în Cluj-Napoca, a dat proba gătitului la „Chefi la cuțite”. Femeia, în vârstă de 36 de ani, a povestit că a ajuns în țara noastră datorită soțului ei, care este român.

Camila spune că se simte mai bine la Cluj-Napoca decât în Brazilia, unde viața este periculoasă.

Camila Marţian: „Mă simt mai bine la Cluj-Napoca" O instructoare de zumba din Brazilia, apariție de senzație la „Chefi la cuţite”! Diferența față de Brazilia 1

„Diferența socială e foarte mare. Și e păcat, pentru că e o țară foarte frumoasă, dar violentă. Mă simt mai bine la Cluj-Napoca”, a spus Camila Marţian, pentru a1.ro.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a povestit că a ajuns în țara noastră datorită soțului ei, care este român.

„L-am cunoscut pe soțul meu român în America. Și am venit în vizită. Tot ziceam că hai să plecăm, dar n-am plecat, și au trecut 10 ani”, a spus Camila Marţian, care are un copil în vârstă de patru ani”, a povestit ea.

„Nu aș vrea să mă întorc în Brazilia. Acum sunt un pic româncă”, a spus concurenta, râzând.

Camila Marţian a gătit ciolan afumat în sos de vin roşu cu farofa de stafide și orez. „Am pregătit o reţetă pe care o fac de Crăciun în ţara mea”, a precizat ea.

error: Content is protected !!