(Foto) Din nou Clujul primul în România! Primarul Emil Boc: „Școlile: modele de colectare selectivă a deșeurilor …”

Updated on septembrie 13, 2018 Educația colectării selective începe din școli la Cluj Napoca. Primăria a amplasat platforme îngropate pentru colectarea deșeurilor menajere în mod selectiv în cinci unități de învățământ din oraș: Liceul Teoretic ”Avram Iancu”, Colegiul Tehnologic ”Edmond Nicolau”, Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, Colegiul Tehnic ”Ana Aslan” și Școala gimnazială ”Horea”.

Primarul Emil Boc: „Prin realizarea acestor puncte gospodărești subterane, urmărim să încurajăm colectarea selectivă a deșeurilor începând de la școli, elevii fiind deschiși și sensibili la probleme de mediu și poluare.

(Foto) Din nou Clujul primul în România! Primarul Emil Boc: „Școlile: modele de colectare selectivă a deșeurilor ...” 1 (Foto) Din nou Clujul primul în România! Primarul Emil Boc: „Școlile: modele de colectare selectivă a deșeurilor ...” 2 (Foto) Din nou Clujul primul în România! Primarul Emil Boc: „Școlile: modele de colectare selectivă a deșeurilor ...” 3

Programul va continua și la alte școli din oraș.

Până în prezent, în municipiu au fost realizate 66 de platforme subterane pentru deșeuri, din totalul de 100 din primul lot.

(Foto) Din nou Clujul primul în România! Primarul Emil Boc: „Școlile: modele de colectare selectivă a deșeurilor ...” 4 (Foto) Din nou Clujul primul în România! Primarul Emil Boc: „Școlile: modele de colectare selectivă a deșeurilor ...” 5 (Foto) Din nou Clujul primul în România! Primarul Emil Boc: „Școlile: modele de colectare selectivă a deșeurilor ...” 6 (Foto) Din nou Clujul primul în România! Primarul Emil Boc: „Școlile: modele de colectare selectivă a deșeurilor ...” 7

Pentru alte 100 de puncte gospodăreşti subterane este în desfăşurare procedura de achiziţie publică”.

 

error: Content is protected !!