Cluj: CFR transferă în China pe o sumă importantă! “Era unul dintre jucătorii importanți”. Câţi bani va încasa campioana României

Updated on iunie 20, 2018 CFR Cluj l-a transferat pe Kevin Boli în China pentru o sumă considerabilă. Dan Petrescu l-a luat pe fundaș cu el la noua sa echipă pentru aproximativ 2 milioane de euro.

Clujeni plătise în toamna anului trecut 400 de mii de euro pe fundaș.

Cluj: CFR transferă în China pe o sumă importantă! "Era unul dintre jucătorii importanți". Câţi bani va încasa campioana României 1

Informația a fost confirmată și de directorul sportiv, Bogdan Mara, la Digisport: „”Cred că o să încasăm o suma în jur de 2 mil și ceva pe Boli. Era unul dintre jucătorii importanți, o pierdere importantă pentru noi, dar sperăm să găsim un înlocuitor”.

Guizhou Hengfeng este echipa clasată pe ultimul loc în campionatul Chinei, după disputarea a 11 etape. Campionatul se va relua la mijlocul lunii iulie, când Guizhou va întâlni campioana en titre, Guangzhou Evergrande.

CFR Cluj era să dea și o lovitură de imagine. Fostul jucător de la Chelsea și Milan, ghanezul Michael Essien, ar fi cerut un milion de euro campioanei pentru a semna un contract pe un an. Conducerea ardelenilor crede că e doar o speculație.

error: Content is protected !!