Cluj: O semifinală Eurovision Romania va avea loc în mina Rudolf din Salina Turda

Updated on ianuarie 8, 2018 În data de 11 februarie, la Salina Turda, va avea loc una dintre cele cinci semifinale ale concursului national Eurovision. În functie de amplasamentul scenei, se vor stabili si numarul de locuri pentru public.

“O semifinala a Eurovision va avea loc in 11 februarie in Salina Turda, judetul Cluj, in mina Rudolf, la o adancime de 86 de metri. In functie de amplasamentul scenei, se vor stabili si numarul de locuri pentru public, sunt detalii care vor fi cunoscute in perioada urmatoare”, a spus directorul Salinei Turda, Simona Baciu, citată de ziare.com

Cluj: O semifinală Eurovision Romania va avea loc în mina Rudolf din Salina Turda 1

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a declarat, la randul sau, ca ideea organizarii unei semifinale a Eurovision din Salina Turda i-a venit din dorinta de a face ceva inedit.

“Primaria municipiului Turda va derula acest mare proiect in colaborare cu TVR. Numele orasului nostru va beneficia, astfel, de o promovare fara precedent, iar Salina va deveni un reper in domeniul productiei media si broadcasting la nivelul Uniunii Europene si nu numai”, a spus Matei.

In acest an vor fi organizate in Romania, in perioada ianuarie – februarie, cinci semifinale ale concursului Eurovision in cinci orase, selectia nationala urmand sa aiba loc in 25 februarie, cel mai probabil in Sala Polivalenta Cluj-Napoca.

Finala concursului Eurovision va avea loc la Lisabona in 12 mai.

error: Content is protected !!