(Video) Accident Cluj: Ciocnire violentă între un BMW și un autoturism Skoda. „Acolo stau eu și e teroare de fiecare data când ies de pe Străduța sa intru in principala. Vizibilitate 0 din ambele părți, din cauza mașinilor parcate”

(Last Updated On: October 12, 2017)

Miercuri a avut loc o ciocnire violentă între un BMW și un autoturism Skoda pe strada Gorunului. Șoferii spun că vizibilitatea este zero acolo din cauza mașinilor parcate.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Mihai Muresanu a postat mesajul: „Accident pe str. Gorunului. Trafic blocat. Mai bine evitati”.

Tiger Ionut Bmw u a ieșit de pe o strada unde vizibilitatea e absolut 0. Acolo stau eu și e teroare de fiecare data când ies de pe Străduța sa intru in principala. Vizibilitate 0 din ambele părți, din cauza mașinilor parcate

foto: Egyedi Norbi

Alina Cocis Cum sa nu se intample cand vizibilitatea ii zero la iesirea de pe Gorunului. …. Sunt montate oglinzile aiurea

Tofan Alex La cum is parcati toti pe trotuar acolo cam greu sa mai vezi ceva. Dar probabil de maine o sa faca locala curatenie, cum au facut si pe Iazului.

Tereza Voicu Unul din soferi a patruns pe contrasesn si a intrat in coliziune celalat autoturism. Doar pagube materiale

Vezi aici Video postat de Bzc News pe Youtube.com:

Revenim cu detalii!