Cluj: Lidl a pierdut „bătălia” cu Primăria și s-a apucat de sensul giratoriu. Va mai deschide un magazin în oraș

Updated on septembrie 20, 2017 Lanțul de magazine Lidl a început construcția sensului giratoriu pe care s-a angajat să îl realizeze pentru magazinul din Gheorgheni. Sensul giratoriu va fi construit la capătul liniei de troleibuze nr. 3 și a fost promis de Lidl în momentul în care a primit autorizația de construire.

Reprezentanții Lidl au încercat să deschidă magazinul fără să realizeze acest sens giratoriu dar s-au lovit de refuzul primăriei care a fost păcălită în trecut cu promisiunea construirii unui sens pe str. Frunzișului, scrie Ziua de Cluj.

Cluj: Lidl a pierdut „bătălia” cu Primăria și s-a apucat de sensul giratoriu. Va mai deschide un magazin în oraș 1
(foto Ziua de Cluj)

Rețeaua de magazine a apucat să anunțe că va deschide în Gheorgheni în 23 februarie, apoi s-a răzgândit. Lidl a precizat, printr-un comunicat de presă, că a fost vorba despre o eroare și că data anunțată inițial pe afișe a fost greșită.

“A fost o altă conducere a Lidl la Cluj, dar acum s-a schimbat. Modificarea din conducerea companiei are legătură cu situația creată aici, pentru că tot ceea ce s-a întâmplat a ajuns la urechile Lidl Germania. Între timp, s-au depus documente, nu ştiu cât de complete, în vederea realizării sensurilor giratorii şi respectivele cedări.

Există dorinţa, înainte a părut că nu a existat dorinţa de a rezolva problemele. Cei de la Lidl au fost în audienţă, şi-au arătat disponibilitatea de a intra în legalitate. Ne-au asigurat că nu vor deschide până nu au toate actele legale”, declara, în iunie, viceprimarul Dan Tarcea.

error: Content is protected !!