Cluj: „Azi m-am frustrat in trafic. Nu pe traficul in sine, ci pe nepasarea soferilor de masini care CREEAZA ambuteiaj in Cluj. Am facut aproape 2 ore din Cipariu pana in Floresti, schimband 2 autobuze, ambele GOALE. Am avut destul timp sa ma uit pe geam la sutele de masini care ”mergeau” bot in bot si 99% dintre ele erau doar cu sofer. Stiu, nu e … ”

Updated on septembrie 21, 2017 20,000 de mașini ale studenților sunt așteptate în Cluj odată cu începerea anului universitar. Însă deja traficul din oraș, la anumite ore, este paralizat. Ce s-ar putea face?

Pe Facebook, Paula Abrudean a scris: „Azi m-am frustrat in trafic. Nu pe traficul in sine, ci pe nepasarea soferilor de masini care CREEAZA ambuteiaj in Cluj.
Am facut aproape 2 ore din Cipariu pana in Floresti, schimband 2 autobuse, ambele GOALE. Am avut destul timp sa ma uit pe geam la sutele de masini care ”mergeau” bot in bot si 99% dintre ele erau doar cu sofer.
Stiu, nu e comod sa faci 2 ore din centru pana acasa.

Cluj: „Azi m-am frustrat in trafic. Nu pe traficul in sine, ci pe nepasarea soferilor de masini care CREEAZA ambuteiaj in Cluj. Am facut aproape 2 ore din Cipariu pana in Floresti, schimband 2 autobuze, ambele GOALE. Am avut destul timp sa ma uit pe geam la sutele de masini care ''mergeau'' bot in bot si 99% dintre ele erau doar cu sofer. Stiu, nu e ... ” 1

Nu e comod sa stai in trafic cand poti sa fi acasa cu familia.
Nu e comod sa mai faci 20 minute din statie pana acasa, prin ploaie.

Nu e comod sa mergi prin apa pana la glezne in alea 20 de minute.
Dar voi, soferii care sunteti prea comozi, creati ambuteiaj, creati pierdere de vreme.

Voi sunteti ambuteiajul din Cluj.
Nu ar fi ambuteiaj daca v-ati muta frumos fundurile de la volan intr-un scaun GOL din autobus.
Stiu, nu e comod, dar multi asta facem.

Aleg sa fac asta cu speranta ca poate se va schimba odata mentalitatea si la noi in Romania.
Aleg sa nu imi cumpar masina pentru ca noi, Romania, Clujul avem nevoie de o noua mentalitate, nu de o noua masina!

Eu oricum imi iau de maine o carte cu mine in bus ca sa nu mai pierd vremea, dar voi poate va ganditi de 2 ori inainte sa aglomerati traficul in loc sa va urcati in bus, doar pentru ca nu e comod.
Stop complaining and do something about it!
Totul incepe de la tine!!”

error: Content is protected !!