Cluj: „Salut… vreau sa te rog ceva.. de mai bine de o ora astept la coada la Posta Romana din Observator, unde 2 femei incearca sa faca fata unei cozi de mai bine de 10 m, posta nr 6”

Updated on noiembrie 21, 2016 Poșta Română este un monument vechi al comunismului care este ținut în viață în mod artificial. Un clujean a postat un mesaj de ajutor, stând la coadă la un ghișeu.

Pe Facebook, Damian Huzau a scris: „Salut… vreau sa te rog ceva.. de mai bine de o ora astept la coada la posta romana din observator, unde 2 femei incearca sa faca fata unei cozi de mai bine de 10 m, posta nr 6 dar in fine , nu asta conteaza cel mai mult…

Posta Romana Cluj

va rog cei care aveti 2 minute faceti o plangere si voi la reclamatii@posta- romana.ro; infopost@posta-romana.ro un mail scurt prin care sa cerem mai mult personal , mai tanar si mai rapid …

nu stiu ce rezolvam da am putea sa le bombardam casuta postala. Multumesc si de acum sper sa incepem sa postam cand gasim ceva in neregula si sa ne ajutam reciproc, noi generatia facebook.

#eusuntromania (p.s. de cand scriu acest text nu s-a miscat randul deloc…)”

error: Content is protected !!