Cluj: „E o bataie de joc ca si dimineata inainte de 8 drumul pe Calea Turcului e blocat pe o banda chiar si in timpul campaniei electorale!”

Updated on mai 24, 2016 Intrarea în Cluj Napoca dinspre Baciu este blocată din cauza lucrărilor la drum, iar acest lucru, pe bună dreptate, îi scoate din sărite pe clujeni. Aceștia sunt nevoiți să aștepte 15-20 de minute pentru a trece de la sensul giratoriu de pe Calea Baciului până după Tăietura Turcului, asta dacă au norocul și nu prind bariera la calea ferată.

„Buna ziua. Nu stiu cine vrea sa testeze nervii soferilor clujeni!Dupa ce str. T.Vladimirescu este in lucru de multa vreme si se inainteaza cu viteza melcului, dupa ce sunt o gramada de bariere pe calea ferata ( doar la ce ar fi buna o supratraversare) , acum cireasa de pe tort la urcare pe Taietura Turcului s-au apucat sa lucreze pe banda de urcare la dalele de la scurgerile pluviale.Coada de masini se intinde pana in Baciu!”, a scris pe domnuleprimar.ro, A. M., o clujeancă.

Alt clujean, T. Z., a scris și el: „Domnule primar! Ar trebuie odata sa reparati drumul pe Calea Turcului. E o bataie de joc ca si dimineata inainte de 8 drumul e blocat pe o banda chiar si in timpul campaniei electorale! Macar acuma sa nu blocati orasul si ar fi bine sa nu dati autorizatii de contructie in toate colturile orasului( ex. pe Calea Turcului, Manastur langa pod etc.). Unde o sa incape atata oameni?? Si unde sunt parkingurile??”

Primăria ar trebui să găsească cât mai repede soluții pentru rezolvarea traficului în această zonă în condițiile în care Tetarom I se dezvoltă tot mai mult, iar în comuna Baciu apar din ce în ce mai multe blocuri.

error: Content is protected !!