SURPRIZĂ! Cu avionul Cluj – București și cu Blue Air. Vezi cât costă un bilet de avion:

Updated on februarie 5, 2016 Piața aviatică din România cunoaște o dezvoltare explozivă. După ce Ryan Air a anunțat că va începe zboruri interne din noiembrie și după ce Wizz Air a anunțat deja zboruri Cluj – București a venit rândul companiei Blue Air să „pluseze”. Această companie promite curse începând din 3 iunie iar un bilet de avion va costa 89 de lei. La Wizz Air un bilet va costa în jur de 100 de lei

Cursa va pleca din Bucureşti în zilele de luni şi vineri la ora 07:30 şi va ateriza la ora 08:20 la Cluj-Napoca, in formează ziuadecj.realitatea.net și preluat de b365.ro.
Întoarcerea din Cluj spre Bucureşti este programată la ora 17:15, cu aterizare pe aeroportul Otopeni 18:05, în zilele de luni şi vineri.

edefefe

În zilele de marţi şi sâmbătă, aeronavele vor decola din Bucureşti la ora 07:00 şi vor ateriza la 07:50 pe aeroportul internaţional Cluj.Tot în zilele de marţi şi sâmbătă va exista o cursă care va pleca din Cluj-Napoca la ora 17:15 şi va ateriza la Otopeni la ora 18:00.

[ads2]

Prețul propus de  Wizz Air este de 109 lei Basic și 384 de lei la categoria PLUS. Cel mai probabil prețul de 39 de lei a fost pentru câteva bilete, așa cum procedează orice companie low-cost. 109 lei Basic înseamnă Biletul de zbor, Faceţi check-in pe web, 1 bagaj mic de mână.

384 pentru PLUS înseamnă Biletul de zbor, Alegerea locului inclusiv un loc pe un rând din față și spațiu suplimentar pt. picioare, WIZZ Flex pentru flexibilitate în schimbarea zborurilor, Check-in la aeroport plătit anticipat sau check-in online, Îmbarcarea prioritară WIZZ Priority Boarding, 1 bagaj personal mic suplimentar la bord, 1 bagaj de mână mare, 1 bagaj de cală cu greutatea de până la 32 kg.

error: Content is protected !!