Cluj: „Va scriu in legatura cu mizeria ce existe pe toate strazile si in special trotuarele din Manastur. exista o mizerie crasa( imi este rusine sa mai circul pe acolo)”

Updated on februarie 8, 2016 Clujenii acuză tot mai mult compania de salubritate că nu adună gunoaiele de pe străzile din oraș, dar și primăria pentru că nu ia măsuri împotriva companiei.
Chirita Ilie, scrie într-o reclamație pe domnuleprimar.ro, despre lipsa de respect a Rosal care nu adună gunoaiele de pe străzi.

„Dmonule primar, Va scriu in legatura cu mizeria ce existe pe toate strazile si in special trotuarele din Cluj si mai ales din Manastur.
De la complexele, Big,Union, Minerva, Sirena, pe toate trotarele si statiile de transport in comun, pana in statia de pe str. Bucium exista o mizerie crasa( imi este rusine sa mai circul pe acolo). Cei de la Rosal nu fac de loc curatenie, nu vin cu saptamanile, sau cand vin culeg cateva hartii.

Am scris de nenumarate ori pe aceasta tema si nu s-a luat nici o masura, ce ma face sa ma duca gandul ca cei din primarie sunt mana in mana cu cei de la Rosal sau ca ati primit comisioane grase. Efectiv sunt revoltatat de nepasarea primariei pe aceasta tema in acest oras” de 5 stele”.

Cand o sa luati masuri, cand o sa-iverificati pe cei care fac curatenie, cand o sa le treceti la lucratorii din primarie in fisa postului si aceasta problema, care efectiv ne face orasul de rasul lumii? Am scris de multe ori la dv. dar nici o data nu am primit un raspuns. Chiar va pasa de cetatenii acestul oras, oare mai meritati sa lucrati in aceasta institutie, aveti competenta in acest sens?”

Un alt clujean acuză compania de salubritate că nu vine și adună gunoiul pe strada Dâmboviței din Mănăștur.

„Buna ziua ! In legatura cu firma de salubritate care se ocupa de strazile din cart.Marasti , locuiesc pe str.Dambovitei nr.85 sc.2 , va atasez o poza si intrebarea mea , pe strada aceasta de ce nu vine nimeni de la salubrizare ??? in 3 ani de cand locuiesc in zona nu am vazut pe nimeni , inafara de cei ce ridica gunoiul …

Va rog sa luati acea bucata de strada la pas , si daca va place mizeria din zona imi retrag toate cuvintele , Nu contest ca vecinii nu curata , dar fiecare domn/doamna de serviciu curata la blocul ei … Multumesc.”

error: Content is protected !!