Cluj: Emil Boc despre Untold: „O bătrânică mi-a spus – Ne bucurăm de bucuria copiilor și nepoților noștri … Festivalul acesta mi-a adus nepoții pentru prima dată din Canada să-i văd acasă”. Vezi ce a mai spus:

Updated on august 8, 2017 În timpul festivalului Untold s-a spus că cei bătrâni ar fi împotrivă. Ei bine nu toți. Unii chiar s-au bucurat că acest festival le-a adus nepoții la Cluj.

Emil Boc la Realitatea FM: Untold a fost o provocare majoră internațională pentru Cluj. De pe toate continentele am avut participanți la Cluj. Și a contat să fie bine. 330,000 de participanți care au fost la Cluj. M-a bucurat să văd energia asta a tinerilor, atât de multe fețe zâmbitoare, fericite, optimiste. Și o atmosferă în oraș de sărbătoare, de oameni care pur și simplu doreau să aducă cu ei optimismul și bucuria.

Cluj: Emil Boc despre Untold: „O bătrânică mi-a spus - Ne bucurăm de bucuria copiilor și nepoților noștri ... Festivalul acesta mi-a adus nepoții pentru prima dată din Canada să-i văd acasă”. Vezi ce a mai spus: 1

(foto: Untold)

Am avut oaspeți la Cluj din Noua Zeelandă, Mexic, de pe toate continentele.
Ce mi-a spus o doamnă în vârstă, mi-a sintetizat ideea despre Festival:

„Ne bucurăm de bucuria copiilor noștri. Eu dorm mai bine sau mai rău în tot timpul anului. Nu mă deranjează că astăzi este mai multă agitație în oraș. La vârsta mea nu mai dorm așa cum dormeam în tinerețe. Dar ce mă bucură atât de mult este bucuria copiilor și nepoților mei. Festivalul acesta mi-a adus nepoții pentru prima dată din Canada să-i văd acasă . Și- au venit, și s-au bucurat că au putut să stea la mine. Ei, în comparație cu alți prieteni de-ai lor din Canada au ajuns la Cluj”

Festivalul mai unește familii și aduce acasă tinerii noștri pe care-i dorim să vină și să rămână la Cluj”.

Vezi aici Video:

Tu ce zici de Untold?

error: Content is protected !!