(Foto/Video) Accident Cluj: UPDATE! Planul Roșu activat după ce un Autocar FANY a fost lovit de un autoturism care s-a făcut praf

Updated on iulie 20, 2017 Miercuri seara a avut loc un grav accident pe DN1C, la ieșirea din localitatea clujeană Câțcău. Un tânăr în vârstă de 27 de ani din județul Sălaj a pătruns pe contrasens, unde a acroșat ușor o autoutilitară, iar ulterior a intrat în coliziune cu un autocar în care se aflau aproximativ 20 de pasageri și care s-a răsturnat, informează Agerpres. Încă nu se știe cine avea asigurare în caz de accident.

Pe Facebook, ISU Cluj a postat un video cu mesajul: „Un accident rutier a avut loc intre un autoturism si un autocar (rasturnat) pe raza localităţii Câţcău din judeţul Cluj.

Asigurare accident asigurare acident

Urmare a acestui eveniment a fost activat Planul Rosu de interventie pentru gestionarea evenimentelor cu victime multiple. Nouă persoane au primit asistenţă medicală din partea personalului medical prezent la locul evenimentului, opt din autocar, dintre care o persoană a refuzat transportul la spital şi soferul autoturismului, pentru care au fost efectuate manevre de descarcerare.

Aflat în stare foarte gravă fost preluat de o ambulanță SMURD și transportat inițial la unitatea spitalicească din municipiul Dej, iar ulterior de un elicopter SMURD la transferat la o unitate spitaliceasca din Targu-Mures.

(Foto/Video) Accident Cluj: UPDATE! Planul Roșu activat după ce un Autocar FANY a fost lovit de un autoturism care s-a făcut praf 1 (Foto/Video) Accident Cluj: UPDATE! Planul Roșu activat după ce un Autocar FANY a fost lovit de un autoturism care s-a făcut praf 2

La locului evenimentului au intervenit o autospeciala pentru transport personal si victime multiple (ATPVM), trei ambulante SMURD de terapie intensiva şi prim-ajutor, două echipaje SAJ si două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare.”

(Foto/Video) Accident Cluj: UPDATE! Planul Roșu activat după ce un Autocar FANY a fost lovit de un autoturism care s-a făcut praf 3 (Foto/Video) Accident Cluj: UPDATE! Planul Roșu activat după ce un Autocar FANY a fost lovit de un autoturism care s-a făcut praf 4

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!