Accident Cluj: Moarte VIOLENTĂ! Un artist a fost lovit de o camionetă și aruncat la aproape 20 de metri depărtare, în albia unui pârâu

Updated on mai 21, 2017 Moarte violentă pentru Szanto Lorand, basistul trupei clujene FUNKorporation. Acesta a murit sâmbătă după ce a fost lovit de un camion și aruncat la aproape 20 de metri depărtare, în albia unui pârâu.

Szanto Lorand, în vârstă de 28, se întorcea alături de colegii de trupă de la Oradea, unde cântaseră la Street Food Festival. Pe drum spre Cluj-Napoca, microbuzul formației s-a oprit într-o parcare în localitatea clujeană Negreni, informează  ZiarulClujean.ro și preluat de someseanul.ro.

Accident Cluj: Moarte VIOLENTĂ! Un artist a fost lovit de o camionetă și aruncat la aproape 20 de metri depărtare, în albia unui pârâu 1

Potrivit ZiarulClujean.ro, la câteva secunde după ce au coborât din microbuz, un camion scăpat de sub control de către șofer i-a lovit în plin pe cei aflați pe marginea drumului, în afara părții carosabile.

Szanto Lorand a fost proiectat în urma impactului la aproape 20 de metri depărtare, în albia unui pârâu, în timp ce un coleg al acestuia a fost rănit, acesta fiind transportat la spital cu o ambulanță.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Șoferul vinovat de accident, un bărbat de 46 de ani din Gorj, a fost dus la audieri, la fel și membrii trupei care au scăpat cu viață.

Accident Cluj: Moarte VIOLENTĂ! Un artist a fost lovit de o camionetă și aruncat la aproape 20 de metri depărtare, în albia unui pârâu 2

”Cu durere sfâșietoare vă anunțăm că în data de 20 mai 2017, basistul și prietenul nostru drag s-a stins din viață din cauza unui tragic accident rutier”, au anunțat membrii trupei pe pagina de Facebook a FUNKorporation.

error: Content is protected !!