Accident Cluj: Pieton SPULBERAT! „Om întins pe jos (aruncat vreo 30m) pe prima banda”

Updated on martie 12, 2017 Un pieton a fost omorât sâmbătă seara după ce a încercat să traverseze neregulamentar pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca, în zona aeroportului Cluj. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19:30, bărbatul de 55 de ani fiind spulberat de un autoturism Volkswagen al cărui șofer l-a observat prea târziu pe pietonul grăbit.
Un alt pieton se pare că a fost lovit duminică după-amiază, de această dată pe trecerea de petoni.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujMoldovan Flaviu a scris: „Accident in capăt la 8, pompieri, SMURD un om întins pe jos (aruncat vreo 30m) pe prima banda, 3 benzi blocate, se circula pe o banda, alternativ.

Accident Cluj: Pieton SPULBERAT! „Om întins pe jos (aruncat vreo 30m) pe prima banda” 1

Tereza Voicu: „Un bărbat, de 54 de ani, din Cojocna, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii acesta a fost acroșat și lovit de un autoturism condus de o tânără de 26 de ani, din Iclod, care se deplasa pe direcția Cluj-Napoca – Apahida ,pietonul a decedat via #ipjcluj”

Duminică după-amiază a fost semnalat un accident pe Corneliu Coposu. Radu Chiorean a postat două fotografii pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj  cu mesajul  „Așa cred . Când am ajuns eu deja se făceau măsurătorile și era și o ambulanțã prezentă”. Așteptăm confirmarea oficială a Poliției privind lovirea unui pieton pe trecere.

Accident Cluj: Pieton SPULBERAT! „Om întins pe jos (aruncat vreo 30m) pe prima banda” 2 Accident Cluj: Pieton SPULBERAT! „Om întins pe jos (aruncat vreo 30m) pe prima banda” 3

În accidentul de sâmbătă seara, martorii povestesc că bărbatul ar fi fost ridicat pe capota mașinii și proiectat la mai mulți metri distanță de autovehicul, aterizând inconștient pe asfalt, informează someseanul.ro.

Medicii sosiți de urgență la fața locului au demarat imediat manevrele de resuscitare asupra bărbatului de 55 de ani, care a fost readus la viață, însă a intrat ulterior din nou în stop cardio-respirator.

Astfel, medicii au reînceput resuscitarea bărbatului, reușind din nou să-i facă inima să bată, pentru ca aceasta să cedeze iar după câteva minute. Situația s-a repetat de câteva ori pentru ca într-un final medicii să reușească să-l stabilizeze.

Victima a fost urcată în ambulanță și transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj-Napoca. Bărbatul este în stare critică, dar cu semne vitale, spun medicii, care depun toate eforturile pentru a-l ține în viață.

error: Content is protected !!