Cluj: „Nu e o idee buna de a face din strada Motilor o strada cu sens unic. Dimineata strada Clinicilor e infundata, la fel si Cardinal Iuliu Hosu, traversarea lor durand chiar si cate 40 minute”

Updated on ianuarie 19, 2017 Primarul Emil Boc a declarat în urmă cu câteva zile că are în plan transformarea străzii Moților în drum cu sens unic pentru a reduce traficul din zona centrală.

Soluția aleasă de autorități nu este agreată de toată lumea însă. Pe platforma domnuleprimar.ro un clujean a scris:

Cluj: „Nu e o idee buna de a face din strada Motilor o strada cu sens unic. Dimineata strada Clinicilor e infundata, la fel si Cardinal Iuliu Hosu, traversarea lor durand chiar si cate 40 minute” 1

„Nu e o idee buna de a face din strada motilor o strada cu sens unic. Dimineata strada Clinicilor e infundata, la fel si Cardinal Iuliu Hosu, traversarea lor durand chiar si cate 40 minute. Str. Motilor era o varianta mai rapida de a ajunge in centru. O varianta rapida Manastur – Marasti, fara zeci de semafoare si treceri de pietoni?

Parcari subterane ar fi trebuit sa faceti sub piata Unirii, sub alea pietonala de pe Eroilor, sub piata Avram Inacu.”

În urmă cu câteva zile Emil Boc a declarat:

„Primele idei pe tema decongestionării traficului din zona centrală au în vedere strada Moților. Astfel că, împreună cu cei din Primărie, ne-am gândit să modificăm sensurile de circulație: să se circule doar dinspre centru spre Mănăștur și să păstrăm o bandă pentru transportul public în comun.

Prin acest demers se câștigă o bandă pentru cei ce se întorc de la muncă și merg spre Mănăștur, Grigorescu sau Florești.

De asemenea pe strada Clinicilor vom păstra sens unic dinspre Mănăștur și vom elimina toate locurile de parcare câștigând o bandă de circulație”.

error: Content is protected !!