Dan Petrescu, despre transferul lui Omrani la FCSB: „Dacă voia la CFR, mă suna pe mine”

Updated on septembrie 14, 2022 Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a fost întrebat și despre transferul lui Billel Omrani la FCSB la conferința de presă premergătoare duelului cu Sivasspor din Conference League.

„Omrani nu mai e jucătorul lui CFR Cluj, n-aș vrea să vorbesc despre jucători care nu mai sunt ai noștri. Dacă voia să vină la CFR Cluj, mă suna pe mine, având în vedere ce relație avem. Nu era nevoie de vreun impresar sau intermediar”, a declarat Dan Petrescu, citat de gsp.ro.

Dan Petrescu, despre transferul lui Omrani la FCSB: „Dacă voia la CFR, mă suna pe mine” 1

Nicolae Dică a anunțat ce i-a promis Billel Omrani

Nicolae Dică a anunțat chiar că Billel Omrani i-a promis că va ajunge în cel mai scurt timp cu putință la greutatea optimă, față de care nu are ”7-8 kilograme” mai mult, cum spunea Gigi Becali, scrie digisport.ro.

”Mai trebuie să spun eu despre Omrani? Când vine un jucător cu atâtea trofee, un jucător de valoare, nu trebuie să mai spun eu cum e Omrani. Nu are așa multe kilograme în plus, are câteva, mi-a promis că le va da jos.

S-a urcat pe cântar la vizita medicală. Este bine că există concurență pe posturi, jucătorii se antrenează mai bine, să intre în echipă. Avem un lot bun. Am încredere în lot”, a anunțat Nicolae Dică.

error: Content is protected !!