Florin Piersic a făcut primele declarații de pe patul de spital: „Sunt bine, asta e cel mai important. Bine, în sensul în care… adică sunt sănătos și dumneavoastră vă doresc la fel”

Updated on mai 4, 2024 Florin Piersic a făcut primele declarații de pe patul de spital: „Sunt bine, asta e cel mai important. Bine, în sensul în care… adică sunt sănătos și dumneavoastră vă doresc la fel” 1

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce luni, 29 aprilie, a suferit o operație la genunchi la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Marele actor a făcut recent primele declarații despre starea sa de sănătate, precizând că este bine după intervenția prin care a trecut în urmă cu câteva zile. „Sunt bine, asta e cel mai important. Bine, în sensul în care… adică sunt sănătos și dumneavoastră vă doresc la fel”, a declarat Florin Piersic pentru Realitatea Plus.

Totodată, un mesaj a fost transmis și de reprezentanții Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, „având în vedere informațiile apărute în spațiul public și pentru clarificarea aspectelor în legătură cu asistența medicală acordată actorului Florin Piersic în spitalul nostru”.

„Actorul Florin Piersic nu a contractat nicio infecție nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru. Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului”, au precizat medicii, potrivit libertatea.ro.

Actorul a fost operat după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi, infecţie care se pare că s-a extins.

error: Content is protected !!