Ce se întâmplă cu Jefte Betancor? Unde a ajuns atacantul lui CFR Cluj

Updated on septembrie 14, 2022 Jefte Betancor (29 de ani) a fost cedat de CFR Cluj în perioada de transferuri încheiată recent. Atacantul adus anul acesta de la Farul l a fost împrumutat în Cipru, la Pafos, pentru întreg sezonul 2022/2023.

Însă, deși mutarea a fost completată la începutul lunii actuale, nici Pafos și nici CFR Cluj nu au făcut un anunț oficial în acest sens, așa cum se întâmplă în mod normal cu orice transfer.

Ce se întâmplă cu Jefte Betancor? Unde a ajuns atacantul lui CFR Cluj 1

În plus, fostul golgheter de la Farul nu a bifat niciun minut în tricoul lui Pafos până acum, astfel că în jurul situației sale s-a creat o mare incertitudine.

Însă, din informațiile obținute de digisport.ro, Betancor a fost, într-adevăr, împrumutat în Cipru până la finalul sezonului.

Pafos le-a plătit ardelenilor o sumă care poate ajunge la 500.000 de euro, dacă vor fi îndeplinite toate bonusurile de performanță. Ciprioții trebuie să plătească alte 400.000 de euro, în cazul în care doresc să îl achiziționeze definitiv.

Săptămâna trecută, managerul general al lui Pafos, Haris Theocharus, a explicat că fotbalistul a ajuns în Cipru, însă clubul aștepta la acel moment confirmarea faptului că a realizat tranzacția înainte de finalul perioadei de mercato (n.r. 5 septembrie).

Cel mai probabil, confirmarea încă nu a venit, iar din acest motiv ciprioții au ales să nu oficializeze momentan mutarea.

“El este jucătorul lui Pafos, se află în Cipru, în câteva zile ne vom consulta cu FIFA și Asociația de Fotbal a Ciprului, pentru a vedea dacă îl vom putea folosi.

Noi, Pafos, am respectat regulamentul, am făcut transferul la timp și suntem optimiști că vom primi un rezultat pozitiv în acest caz“, a declarat Theocharus, conform presei din Cipru.

error: Content is protected !!